Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Niin lähellä! – Lauri Markkasen Utah Jazz kärsi kirvelevän jatkoaikatappion: “On ihme, että olimme edes mukana pelissä

Lauri Markkanen ja Utah Jazz -valmentaja Will Hardy
AOP

Lauri Markkasen Utah Jazz kärsi kirvelevän jatkoaikatappion Houston Rocketsille viime yönä NBA:ssa. Kotijoukkue Houston oli lopulta pisteen verran parempi ja katkaisi kolmen ottelun tappioputkensa.

Ottelun puoliajalla ei vielä näyttänyt siltä, että se jatkoajalle venyisi, sillä Jazz oli 13 pistettä perässä kahden neljänneksen jälkeen. Joukkue sai kuitenkin verkkaisen alun jälkeen isomman vaihteen silmään ja kiri itsensä tasoihin pakottaen ottelun jatkoajalle.

Jazzilla oli mahdollisuus jopa sinetöidä voitto ensin viimeisen neljänneksen lopussa ja uudelleen jatkoajan lopussa, mutta pallo ei tällä kertaa löytänyt tarvittavalla hetkellä korisukkaan ja Houston juhli 127-126 voittoa.

– On ihme, että olimme edes mukana pelissä. He saivat 23 hyökkäyspään levypalloa ja me menetimme pallon 17 kertaa. Se on huono kaava vieraissa, Utahin valmentaja Will Hardy myönsi pelin jälkeen.

– Olin kuitenkin todella tyytyväinen siihen, miten joukkue suoritti loppuun asti. Tämä oli korkeatasoinen peli, jossa tehtiin paljon ratkaisuja loppuhetkillä.

Lauri Markkanen heitti pelissä 22 pistettä ja kahmi yhdeksän levypalloa. Utahin paras pistemies oli 33 pisteellä ja 12 levypallolla, Jordan Clarkson. Tripla-tupla oli miehen kolmas tällä kaudella ja ottelu kuudes yli 30 pisteen peli.

– Jatkoimme vain taistelua. Annoimme itsellemme mahdollisuuden voittaa. Emme vain pystyneet viimeistelemään sitä tänään, mutta tämä oli hyvin pelattu peli, Clarkson summasi.

Utahin vieraspelikiertue jatkuu keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa, kun se matkaa New Orleans Pelicansin vieraaksi.

Mikäli video ei näy, näet sen täältä

.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo