Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Musertava hetki Australian avoimissa – Ennakkosuosikki murtui kyyneliin kun yllättäjä eteni puolivälieriin

Elina Svitolina murtui kyyneliin jouduttuaan keskeyttämään Australian avoimissa
AOP

Australian avointen neljännellä kierroksella nähtiin musertava hetki, kun Ukrainan Elina Svitolina joutui keskeyttämään loukkaantumisen vuoksi ottelunsa Tsekin Linda Noskováa vastaan.

Taistelussa vuoden ensimmäisen Grand Slam -turnauksen puolivälieräpaikasta, eli paikasta kahdeksan parhaan joukkoon, Ukrainan Elina Svitolina joutui jättämään leikin kesken Tsekin Linda Noskováa vastaan, vain kolmen pelatun pelin jälkeen.

Ukrainalaistähti näytti loukanneen selkänsä ottelun avauspelissä, jossa Nosková mursi tämän syötön yli kymmenen minuutin pelin jälkeen. Svitolina joutui pyytämään lääkinnällisen aikalisän heti Noskován syöttövuoron jälkeen ja naisen lääkintätiimi tutki tämän alaselkää tarkasti.

Svitolina palasi kentälle, mutta tilanteen epätoivottomuus paljastui nopeasti. Ukrainalainen pystyi tuskin liikkumaan, eikä tälle jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin keskeyttää ottelu ja luovuttaa voitto Linda Noskoválle.

– Tämä on niin sydäntäsärkevää. Joutua vetäytymään Grand Slam -turnauksesta sen jälkeen kun olet edennyt upealla pelillä tähän saakka…, ottelua selostanut Mark Petchey totesi.

Svitolinan keskeytys tarkoittaa, että Nosková eteni ensimmäistä kertaa urallaan aikuisten Grand Slam -turnauksessa kahdeksan parhaan joukkoon.

– Tämä ei ollut se tapa jolla halusin ottelun voittaa. Olen pahoillani Elinan puolesta ja toivon, että hän paranee pikaisesti, aiemmin turnauksessa muun muassa maailmanlistan ykkösen Iga Swiatekin kaatanut Nosková myönsi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis