Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Ronnie O’Sullivan hämmästytti jälleen! – Vaikeuksien kautta uran 41. rankingvoitto

Ronnie O'Sullivan
AOP

Snookerin maailmankiertueella nähtiin tällä viikolla mahtavaa snookeria, kun World Grand Prix pelattiin Englannin Leicesterissä. Turnauksessa tutut miehet olivat vahvoja, kun sunnuntain loppuottelussa kohtasivat kaksi maailmanlistan kärkipelaajaa. Yksivuotisrankingin ykkösnimi Judd Trump haastoi Ronnie O’Sullivanin, mutta joutui snookerlegendan kokemaan paremmakseen.

The Mastersin viikko sitten sunnuntaina Englannin pääkaupungissa Lontoossa voittanut Ronnie O’Sullivan hallitsi myös World Grand Prixta Leicesterissä. O’Sullivan eteni näytöstyyliin sunnuntain loppuotteluun kohdatakseen Judd Trumpin. Ottelu alkoi O’Sullivanilta nihkeästi, mutta päättyi uran 41. rankingturnausvoittoon lopulta 10-7 -lukemin.

Ottelussa ensimmäinen jakso käynnistyi kello 15.00 Suomen aikaa ja Trump sai otteluun käsittämättömän kovan alun. 34-vuotias lajin maailmanmestari karkasi ottelussa 4-0 -johtoon, mutta ei onnistunut pitämään siitä tarvittavalla varmuudella kiinni. Iltapäivän session ainoan tauon jälkeen O’Sullivan vei kolme erää neljästä ja pääsi iltasessioon vain 5-3 -tappioasemasta.

Illalla käynnistyneessä toisessa jaksossa O’Sullivan oli omaa luokkaansa. Englantilainen sai mahdollisuuden voittaa heti yhdeksännen erän, mutta epäonnistui tässä.

Trumpin siirryttyä 6-3 -johtoon ottelussa alkoi O’Sullivanin ilotulistus. 48-vuotias supertähti voitti kuusi erää putkeen ja siirtyi 9-6 -johtoon.

Pari erää kääntyi O’Sullivanille Trumpin kauheiden virheiden seurauksena, mutta pelissäkin tapahtui merkittävä parannus aiempaan. Trump teki ottelun 16. erään 73 pisteen sarjan, mutta ottelu ratkesi 17. erään, vaikka Trumpilla oli erinomainen paikka hoitaa erä nimiinsä ja ottelulle ainakin yksi lisäerä.

Hämmästyttävintä loppuottelussa oli se, että kumpikaan pelaaja ei tehnyt ainuttakaan sadan pisteen sarjaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut