Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Supertähti leikitteli tiensä puolivälieriin Australian avoimissa – Espanjalaistähdeltä uhkaavaa puhetta seuraavan vastustajan kannalta

Carlos Alcaraz
AOP

Australian avoimissa on saatu neljäs pelikierros päätökseen ja kaksinpelien kahdeksan parasta ovat tiedossa niin naisten kuin miesten puolella.

Paikkansa puolivälieriin maanantaina varmisti myös odotetusti Espanjan nuori tennistähti, Carlos Alcaraz, joka voitti neljännen kierroksen ottelussaan Serbian Miomir Kecmanović erin 6-4, 6-4, 6-0. Serbialainen ei saanut ottelussa ainuttakaan murtopalloa ja Alcaraz myönsikin pelanneensa lähellä parastaan.

– Tein kaiken lähes täydellisesti. Mielestäni tämä oli erittäin hyvä ottelu itselleni, Alcaraz tuumi pelin jälkeen.

– Työnsin hänet äärirajoille jokaisessa pisteessä. Ja ilmeisesti hän on pelannut paljon viisieräisiä otteluita, joten hän ei ollut aivan sataprosenttineni, mies jatkoi.

Turnauksen toiseksi sijoitettu Alcaraz on hävinnyt toistaiseksi turnauksessa ainoastaan yhden erän, kun Lorenzo Sonego onnistui erän tältä ryöväämään toisen kierroksen ottelussa. Pientä lipsahdusta lukuunottamatta espanjalaisnuorukaisen suorittaminen on ollut jopa pelottavan vahvaa.

– Tunnen oloni päivä päivältä paremmaksi ja paremmaksi. Jokainen ottelu, jonka pelaan täällä Rod Laver [areenalla], tuntuu mukavammalta, Alcaraz ilotsi.

Puolivälierissä Alcaraz kohtaa Saksan Alexander Zverevin. Maailmanlistan kakkonen odottaa vääntöä saksalaisen kanssa innolla. Tämähetkistä pelivirettään ja tasoaan ajatellen, Alcaraz uskoo mahdollisuutensa Zvereviä vastaan olevan hyvät.

– Rakastan pelata Sashaa vastaan. Uskon, että tuomme korkeatasoista tennistä ja korkeaa intensiteettiä. Yritän pelata parasta tennistäni ja katsotaan mitä tapahtuu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis