Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Hurja vääntö Australian avointen välieräpaikasta – Venäläistähti jätti kaiken kentälle “Tunnen oloni murskatuksi”

Daniil Medvedev
AOP

Daniil Medvedev taisteli tiensä Australian avointen välieriin voittamalla yhdeksänneksi sijoitetun Hubert Hurkaczin erin 7-6(7-4), 2-6, 6-3, 5-7, 6-4, viime yönä Suomen aikaa.

Australian avoimissa kolmanneksi sijoitettu Daniil Medvedev ei päässyt puolivälierässä helpolla, vaan joutui vääntämään kaikki viisi erää Puolan Hubert Hurkaczia vastaan. Niin Medvedev kuin Hurkacz jättivät kaiken kentälle ja tarjoilivat yleisölle Rod Laver areenallalla viihdyttävän näytöksen.

– Tunnen oloni hieman murskatuksi, uupunut Medvedev myönsi lähes neljän tunnin väännön päätteeksi.

– Joka kerta kun pelaan, se on vaikeaa sekä minulle että vastustajalle. Olen iloinen kun saan vastustajani juoksemaan ja iloinen kun saan itse juosta, venäläinen totesi.

Välieräpaikka on venäläiselle kahdeksas Major-turnauksissa uralla sekä kolmas Australian avoimissa. Miehellä on vyöllään yksi Grand Slam -voitto vuodelta 2021 US Openista.

Medvedevin sekä finaalipaikan edessä seisoo vielä yksi este: joko Saksan Alexander Zverev tai Espanjan Carlos Alcaraz. Kaksikko iskee yhteen keskiviikkoiltapäivästä ja ottelun voittaja ratkaisee Medvedevin kanssa tämän vuoden turnauksen toisen finaalipaikan.

– Rakastan tätä turnausta ja sitä, että olen täällä, kiitos tuesta, Medvedev kiitteli puolivälieräottelun jälkeen.

Toisen finaalipaikan ratkovat keskenään turnauksen hallitseva mestari Novak Djokovic sekä hurjassa vireessä pelaava Italian Jannik Sinner.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis