Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Otto Virtasella loistava mahdollisuus Ranskassa! – “Tie auki välieriin…”

Otto Virtanen Ranskan avoimien karsinnoissa.
AOP

Ranskassa pelataan tällä viikolla Quimperin kaupungissa ATP-kiertueen haastajaturnausta. Quimperin haastajaturnauksessa on voittajalle luvassa muhkeat 125 pistettä. Hallissa pelattavassa turnauksessa on jaossa palkintorahaa yhteensä 148 tuhatta euroa, josta voittajalle menee 20 tuhatta euroa. Suomen Otto Virtasella on turnauksessa loistava mahdollisuus päästä näihin rahoihin käsiksi.

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen on aloittanut Quimperin haastajaturnauksen loistavasti. Virtanen sai ensimmäiselle kierrokselle vastaansa ATP-rankingissa 90 joukossa olevan Ranskan Gregoire Barreren. Ykkössijoitetuksi asetettu Barrere kaatui suoraan kahdessa erässä Virtasen toimesta. Suomalainen syötti ottelussa hurjat 16 ässää ja vain neljä kaksoisvirhettä. Virtanen antoi ottelussa yhteensä neljä murtopalloa, mutta selvitti kaikki.

Toiselle kierrokselle suomalaisen vastus ei ainakaan kovene, sillä vastassa odottaa Ranskan Kyrian Jacquet. Jacquet kaatoi ensimmäisellä kierroksella kahdessa erässä maanmiehensä Manuel Guinardin.

Jacquetin ja Virtasen välisen ottelun voittaja kohtaa turnauksen puolivälierässä perjantaina joko Kanadan kahdeksanneksi sijoitetun Gabriel Diallon tai Ranskan Harald Mayotin. Mayot nousi omassa ensimmäisen kierroksen ottelussaan erätappion takaa voittoon Itävallan Filip Misolicista. Diallo kesti Ruotsin Elias Ymerin antaman paineen ja vei ottelun nimiinsä suoraan kahdessa erässä.

Kanadan Diallo on Virtaselle tuttu vastus viime syksyltä. Virtanen kaatoi isokokoisen kanadalaisen kahdessa erässä Davis Cupissa.

Turnauksen kakkoseksi sijoitettu Ranskan Arthur Rinderknech kohtaa toisella kierroksella Bulgarian Dimitar Kuzmanovin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis