Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Supertähdet pistivät shown pystyyn Australian avoimissa – “En voi uskoa, mitä näen!”

Alexander Zverev eteni Australian avointen välieriin kaatamalla Carlos Alcarazin
AOP

Carlos Alcarazin nousu ei lopulta aivan riittänyt ja Alexander Zverev eteni Australian avointen välieriin.

Alexander Zverev pelasi kenties uransa parhaan ottelun tärkeään paikkaan Australian avointen puolivälierissä ja eteni turnauksen välieriin kaatamalla Carlos Alcarazin neljässä sensaatiomaisessa erässä pelein 6-1, 6-3, 6-7(2-7), 6-4.

– En voi uskoa, mitä näen! Kavereilla on lyöntejä, mitä en ole ikinä nähnyt. Herranjestas!, Australian tennistähti Nick Kyrgios villitsi selostuskopista.

Ottelun alkusävelet eivät kuitenkaan varsinaisesti vielä ennustaneet trilleriä, mikä lopulta nähtiin.

Alcaraz aloitti ottelun haparoivin askelin ja Zverev pääsi murtamaan heti miehen ensimmäisen syötön.

Zverevin syöttö oli koko illan myrkkyä Alcarazille, joka ei päässyt kunnolla haastamaan saksalaisen syöttövuoroilla.

Kolmannessa erässä saksalainen pääsi syöttämään ottelun voitosta. Alcaraz onnistui kuitenkin murtamaan ensimmäisen kerran saksalaisen syötön tärkeään paikkaan ja voitti erän lopulta tie-breakissa.

Hetken näytti, että takaisin peliin päästyään Alcaraz painelisi päätyyn saakka, mutta Zverev ei huojunut edes ottelun momentumin siirtyessä ja hoiteli neljännen erän sekä pelin nimiinsä.

Vaikka Alcaraz pystyikin vaihdetta lisäämään kolmannen erän loppupuolella, tuli se liian myöhään. Miehen itselleen ottelun alussa kaivama kuoppa oli lopulta liian syvä.

Espanjalainen näytti hätäiseltä ja jopa panikoivalta, kun Zverev taas oli itse tyyneys. Saksalainen piti päänsä kylmänä ja toteutti omaa pelisuunnitelmaansa, kun Alcaraz taas vaikutti tekevän hätiköityjä ratkaisuja. Espanjalaisen pelistä paistoi hoppu.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

 

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis