Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Uskomaton temppu! Ukrainalaistähti teki historiaa – Tämä on nähty Australian avoimissa viimeksi 46 vuotta sitten

Australian avoimet 2024 - Melbourne, Australia
AOP

Dayana Yastremska teki historiaa etenemällä Australian avoimissa välieriin ensimmäisenä sijoittamattomana pelaajana sitten vuoden 1978.

Dayana Yastremska päätti teinisensaatio Linda Noskován matkan Australian avoimissa ja eteni historiallisesti ensimmäisenä karsintojen kautta turnaukseen selvinneenä pelaajana turnauksen välieriin sitten vuoden 1978.

Kaikkiaan Yastremska on, tenniksen avointen turnausten aikakaudella, viides karsintojen kautta turnaukseen edennyt pelaaja, joka selvittää tiensä välieriin. Viimeksi vastaava tilanne nähtiin vuonna 2021, kun Emma Raducanu eteni sensaatiomaisesti US Openissa välieriin ja aina voittoon saakka.

– On mukavaa tehdä historiaa, Yastremska iloitsi voittonsa jälkeen.

– Se on jotain uutta minulle ja sukupolvelleni, sillä edellisestä kerrasta on jo kauan aikaa. En ollut vielä syntynyt. Se on mukavaa ja olen todella onnellinen, että pääsin välieriin ensimmäistä kertaa, nainen iloitsi.

Yastremska kaatoi Noskován vajaat puolitoista tuntia kestäneessä ottelussa suoraan kahdessa erässä, pelein 6-3, 6-4.

Nosková eteni turnauksen puolivälieriin kaatamalla muun muassa sensaatiomaisesti maailmanlistan ykkösen Iga Świątekin turnauksen kolmannella kierroksella. Neljännellä kierroksella nainen jätti taakseen toisen turnauksen ennakkosuosikeista, kun Elina Svitolina joutui keskeyttämään leikin loukattuaan selkänsä.

Torstain välierässä Yastremska kohtaa Kiinan Zheng Qinwenin, kun kaksikko mittelee paikasta lauantain finaaliin.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis