Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Utah Jazzille rumasti takkiin NBA:ssa – Mitä tapahtui Markkaselle?: “Onko Lauri koskenut lainkaan palloon…”

Lauri Markkanen pettyneenä tappion jälkeen
AOP

Utah Jazz otti rumasti takkiin viime yönä NBA:ssa New Orleans Pelicansilta.

Pahasti alakynnessä ollut Utah rimpuili mukana ottelussa kolmannelle neljännekselle saakka, kunnes Pelicans karkasi lopullisesti saavuttamattomiin.

Utahin heikko pelaaminen mahdollisti Pelicansin heittää sen seurahistorian yhden ottelun uuden piste-ennätyksen. Seuran aiempi piste-ennätys oli 149, mutta tuo lukema pistettiin uusiksi, kun joukkue takoi taululle tylyt lukemat 153-124.

Lauri Markkanen ei ollut ottelussa omalla tasollaan. Suomalaistähti heitti pelitilanneheittonsa vain 4/15 ja keräsi 27 minuutissa ainoastaan 11 pistettä.

– Onko Lauri koskenut palloon hyökkäyspäässä lainkaan kolmannella neljänneksellä?, The Athleticin toimittaja Tony Jones ihmetteli viestipalvelu X:ssä.

Tappio oli Utahille nyt kolmas perättäinen. Se on myös aloittanut kuuden ottelun vierasputkensa nyt kahdella tappiolla. Joukkueen päävalmentaja Will Hardy näkee, että nyt on aika rivien korjaamiselle, ennen kuin homma riistäytyy käsistä.

– Tämän illan pelin todellisuus, kolmen viime pelin todellisuus… on, ettemme vain pelaa tarpeeksi kovaa, Hardy myönsi.

– Tämä ilta oli huipetuma siitä, että emme vain pelaa tarpeeksi kovaa tällä hetkellä.

– Tällaisina iltoina olet kiitollinen, että kyseessä on vain yksi peli. Mutta tämän joukkueen on ryhmittäydyttävä uudelleen juuri nyt, Hardy totesi.

Utah pyrkii katkaisemaan tappioputkensa perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa, kun se matkaa Washington Wizardsin vieraaksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo