Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Australian avoimissa ratkotaan finalistit – Pystyykö nuori haastaja horjuttamaan maailmanlistan ykköstä?

Novak Djokovic (vas.), Jannik Sinner.
AOP

Jannik Sinner ja Novak Djokovic ratkovat keskenään Australian avointen miesten kaksinpelin ensimmäisen finaalipaikan, kun miehet iskevät ensi aamuyöstä yhteen ensimmäisessä välierässä.

Turnauksen hallitseva mestari Novak Djokovic on pelannut turnauksessa toistaiseksi todella vahvaa tennistä ja serbialaistähti lähteekin otteluun selvänä ennakkosuosikkina. Italian Jannik Sinner puolestaan on pelannut Australian avoimissa kenties uransa parasta tennistä, joten ottelusta on lupa odottaa tiukkaa vääntöä.

Djokovic metsästää Australian avoimissa jo historiallista 11. mestaruutta.

– Tämä on henkistä peliä, kun olet siellä yksin. Tämä on fyysinen peli, kyllä, ja sinulla on valmentaja tukena, mutta tässä on kyse uskosta ja pelisuunnitelman toteuttamisesta, entinen tennistähti John McEnroe tuumi Eurosportilla.

– Avain siihen, että kuka tahansa voi voittaa hänet, mukaan lukien Sinner, on siinä, uskooko hän syvällä sisimmässään, että hän voi voittaa Novakin.

Jos joltain uskoa Djokovicin päihittämiseen kuitenkin löytyy, niin Sinneriltä. Miehet kohtasivat viimeksi viime vuoden lopulla ATP kiertueen lopputurnauksen finaalissa. Tuolloin Djokovic oli parempi, mutta Sinner kaatoi maailmanlistan ykkösen aiemmin turnauksessa.

Ottelu alkaa kello 5.30 Suomen aikaa perjantai aamuyöstä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis