Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Otto Virtanen luovutuksella jatkoon! – Puolivälierä perjantaina

Otto Virtanen Vilnan turnauksessa.
AOP

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen on edennyt Ranskassa pelattavassa haastajakiertueen turnauksessa kahdeksan joukkoon. Virtanen sai hieman epäonnisella tavalla voiton toisen kierroksen ottelustaan ja pääsi helpolla puolivälierään, jossa on jälleen vastassa ranskalainen.

ATP-rankilla 166 tällä hetkellä oleva Suomen Otto Virtanen pelaa perjantaina Quimperin haastajaturnauksen puolivälierässä. Virtanen kohtaa puolivälierässä Ranskan Harold Mayotin seitsemän jälkeen illalla Suomen aikaa.

Virtanen sai toisen kierroksen ottelussaan luovutusvoiton Ranskan Kyrian Jacquetilta myöhään torstaina. Jacquet voitti kahdella murrolla avauserän 6-1 -lukemin, mutta joutui luovuttamaan toisessa erässä ottelun Virtasen siirryttyä 4-1 -johtoon. Jacquet satutti jalkaansa pallontavoittelutilanteessa Virtasen syöttövuorossa. Ranskalaisen jalkaa hoidettiin 10 minuuttia ja Jacquet palasikin vielä kentälle, mutta ei pystynyt liikkumaan vaaditulla tasolla.

Suomalaisen vastus puolivälierässä on Ranskan Mayot, joka on ATP-listalla suomalaisen edellä. Mayot pitää hallussaan sijaa 157. 21-vuotias ranskalainen on parhaimmillaan ollut ATP-listalla sijalla 154 ja nousee 150 parhaan joukkoon ensi viikolla kävi ottelussa Virtasta vastaan miten tahansa.

Mayot on tässä turnauksessa voittanut ensimmäisellä kierroksella Itävallan Filip Misolicin kolmessa erässä ja Kanadan kahdeksanneksi sijoitetun Gabriel Diallon kahdessa erässä toisella kierroksella.

Voittaja kohtaa välierässä joko Kroatian Duje Ajdukovicin tai Yhdysvaltain Maxime Cressyn.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis