Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Suomi jäi palkintopallin ulkopuolelle hiihdon sekaviestissä – Sveitsissä ruotsalaisjuhlat

Ruotsalaiset juhlivat Sveitsin Gomsissa
AOP

Suomi taipui hiihdon sekaviestissä neljänneksi.

Maastohiihdon maailmancupia hiihdetään tänä viikonloppuna Sveitsin Gomsissa. Viikonloppu polkaistiin käyntiin perjantaina sekaviestillä. Suomen ykkösjoukkue oli kisassa neljäs ja kakkosjoukkue yhdeksäs.

Ruotsi hallitsi perjantain sekaviestiä ja vei kisan kaksi ensimmäistä sijaa. Norja oli viestin kolmas. Krista Pärmäkoski nousi loppusuoralla Norjan kakkosjoukkueen ohi ja toi Suomen maaliin neljäntenä.

Ruotsin William Poromaa piti avausosuudella vauhtia. Lauri Vuorinen toi ykkösjoukkueen 10:nä vaihtoon ja Markus Vuorela kakkosjoukkueen 14:sta.

Toisella osuudella Ruotsin Frida Karlsson pyrki karkaamaan ja Suomen Kerttu Niskanen vastaamaan. Aivan kärjen mukana Niskanen ei pysynyt, mutta iskuetäisyydellä kuitenkin.

– Ei ollut helppoa. Yhtä taistelua oli loppuun asti. Toivottavasti ei ole joka päivä tällaista. Ei ollut hyvä, Niskanen manasi kisan jälkeen Ylen haastattelussa.

Kolmannelle osuudelle Perttu Hyvärinen pääsi hyvään paikkaan norjalaisten perään. Norjan kakkosjoukkue tuli kolmannelta osuudelta vaihtoon ekana. Viimeisillä sadoilla metreillä erot kärjessä valahtivat nopeasti suuriksi ja Suomi tuli vaihtoon viidentenä, yhdessä Ruotsin ykkösen kanssa.

Ankkuriosuudella Pärmäkoski ajoi Ruotsin Linn Svahnin kanssa kärkikolmikon kiinni. Svahn jatkoi rutistusta ja paineli lopulta selvään voittoon.

Huomenna lauantaina Gomsissa kisataan vapaan sprintit. Karsinnat alkavat Suomen aikaa kello 13.55.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu