Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Utah Jazz katkaisi tappioputkensa – Lauri Markkasella erityinen rooli voitossa: “Se ei näy tilastoissa”

Lauri Markkanen, Utah Jazz
AOP

Lauri Markkasen Utah Jazz korjasi rivinsä keskiviikon rumasta Pelicans-tappiosta ja katkaisi kolmen ottelun tappioputkensa kaatamalla Washington Wizardsin viime yönä Suomen aikaa.

Utahin päävalmentaja Will Hardy peräänkuulutti joukkueelta “kovempaa peliä” keskiviikon ruman tappion jälkeen ja Jazz kuunteli. Joukkue oli Washingtonissa koriluvuin 123-108 Wizardsia parempi.

– Emme ota mitään vierasvoittoa itsestäänselvyytenä, Hardy vakuutti.

– Vierasottelut tässä liigassa ovat erittäin vaikeita, ja kahden tappion jälkeen tämä ilta oli hyvä voitto, mies kommentoi pelin jälkeen.

Vierasjoukkue Jazz sai vahvalla alulla kerrytettyä johtoa ensimmäisellä neljänneksellä, eikä siitä enää suostunut luopumaan.

Jazz pystyi saamaan onnistumisia laajalla rintamalla ja kuusi pelaajaa joukkueesta iski kaksinumeroiset pisteet tilastoihin. Lauri Markkanen palasi vaisun keskiviikon esityksen jälkeen jälleen omaan parhaimpaansa ja heitti 29 pistettä, kahmi seitsemän levypalloa ja antoi viisi syöttöä. Ottelun jälkimmäisellä puoliskolla suomalainen heitti myös 4/4 kolmen pisteen heittonsa.

Hardy korosti suomalaisen tärkeyttä hyökkäyspäässä muussakin kuin pisteiden heittämisessä.

– Mielestäni Lauri pelaa hyökkäyspäässä niin suurella voimalla.

– Kun hän pelaa niin, niin on hetkiä jolloin hän pääsee heittämään, mutta myös hetkiä, jolloin hän imee puolustajia itseensä ja luo näin tilaa muille. Se ei näy tilastoissa, eikä hän välttämättä suoraan saa syöttöä, mutta hän luo sen alustavan edun, Hardy totesi.

Mikäli video ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo