Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Miesten vapaan sprintti kahden supertähden näytöstä – Joni Mäki harmitteli yhtä seikkaa: “Vähän aikaisemmin olisi voinut iskeä”

Joni Mäki oli paras suomalainen Gomsin vapaan sprintissä
AOP

Ranskan Lucas Chanavat ja Norjan Johannes Hösflot Kläbo hallitsivat Gomsin vapaan sprinttiä aina karsinnoista finaalin maaliviivalle saakka.

Karsintojen kärkikaksikko, Lucas Chanavat ja Johannes Hösflot Kläbo, seurasivat tiukasti toistensa tekemistä koko päivän. Samat erät hiihtänyt kaksikko silmäili toisiaan jokaisen erän päätteeksi loppusuoralla, kuin testaten toisiaan.

Finaalissa kaksikko irtosi muusta porukasta ja ratkoi voiton loppusuoralla. Chanavat pääsi sille ensin, mutta sairastelusta toipunut Kläbo osoitti kuntonsa nousten rinnalle ja venyttäen ohi.

Joni Mäeltä nähtiin Gomsissa kauden parasta vauhtia ja mies eteni ainoana suomalaismiehenä välieriin.

Puolivälierässään Mäki oli hienosti kuskin paikalla vetäen joukkoa koko erän. Välierässä mies ei päässyt samalla tavalla hyville paikoille kärkeen ja jäi joukon jumboksi. Mies sai lopussa terävän kirin vielä irti ja kurotti erässä neljänneksi. Aika ei kuitenkaan finaaliin riittänyt. Lopputuloksissa Mäki oli päivän kahdeksas.

– Ehkä vähän aikaisemmin olisi voinut iskeä. Siinä toisessa nousussa kun mennään kolme rinnan, niin siinä ei pääse ohittelemaan, Mäki summasi.

– Se oli siihen loppuun se, minkä pystyin. Siinä oli olisi ollut mahdollisuus, mutta ei tänään.

Rohkeasti hurjan kovaan ensimmäiseen puolivälierään lähtenyt Lauri Vuorinen oli eränsä viides. Jatkopaikka olisi vaatinut lähes täydellisen suorituksen ja tällä kertaa puolivälierähiihto meni hieman paikkojen hakemiseksi.

– Surkea kunto ja kilpailu, tai ainakin päivän vire. Ja koko Goms on ollut vaikeaa, Vuorinen tylytti päivästä Ylen haastattelussa.

Niilo Moilanen jäi omassa erässään kuudenneksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Talviurheilu