Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Suomalaismiehiltä vahvat suoritukset sprintin karsinnoissa – Vuorinen pääsee erävaiheessa hurjaan otatukseen!: “Tuosta jos niistää…”

Lauri Vuorinen hiihti Gomsin maailmancupin sprintissä erävaiheeseen
AOP

Maastohiihdon maailmancupia hiihdetään tänä viikonloppuna Sveitsin Gomsissa. Lauantaina ohjelmassa ovat vapaan hiihtotavan sprintit, joiden erävaiheeseen karsittiin aamupäivästä mukaan 30 parasta nais- ja mieshiihtäjää.

Naisten karsinta oli hienoinen pettymys, kun ainoastaan Jasmin Kähärä ja Jasmi Joensuu selvisivät mukaan erävaiheeseen. Miesten puolella nähtiin kuitenkin vahvoja suorituksia.

Erävaiheeseen miehistä tiensä selvittivät Joni Mäki, Niilo Moilanen sekä Lauri Vuorinen.

Mäki oli suomalaismiehistä nopein ollen karsintojen 12:s. Vuorinen oli 18:s ja Moilanen 21:s.

Ranskan Lucas Chanavat oli karsintojen nopein ja Norjan ihmemies Johannes Hösflot Kläbo toinen. Vuorisella on erävaiheessa edessä hurja otatus, sillä mies päätti lähteä hakemaan jatkopaikkaa karsintojen kärkikaksikon seurasta ensimmäisestä erästä.

– Tuosta jos Kläbon tai Chanavan niistää, niin rupee olee kiri siinä kunnossa, että voi näitä kisoja alkaa jossain vaiheessa vaikka voittamaan, Yle Urheilun asiantuntija Kalle Lassila ennakoi Vuorelan erävalintaa.

Moilanen hiihtää iltapäivällä toisessa erässä ja Mäki viidennessä. Erävaihe starttaa kello 16.25.

Emil Liekari hiihti komean karsintahiihdon ja jäi valitettavan lähelle erävaihepaikkaa. Mies oli lopulta karsintojen 34:s ja jäi Chanavalle 9,74 sekuntia. Juuso Haarala oli karsintojen 44:s ja Wiljam Mattila 56:s.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu