Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Suomalaisnaisilla vaikeaa hiihdon sprintin karsinnoissa – Ruotsalaiset odotetun vahvoja

Maastohiihto
AOP

Maastohiihdon maailmancupia hiihdetään tänä viikonloppuna Sveitsin Gomsissa. Lauantaina ohjelmassa ovat vapaan hiihtotavan sprintit, joihin aamupäivästä karsittiin 30 parasta mukaan erävaiheeseen.

Suomalaisnaiset olivat Gomsin uudella sprinttiradalla vaikeuksissa ja erävaiheeseen tiensä selvittivät ainoastaan Jasmi Joensuu sekä Jasmin Kähärä.

Ruotsalaiset olivat jälleen odotetun vahvoja. Jonna Sundling oli karsintojen nopein ja tämän maannaiset Linn Svahn, Emma Ribom sekä Frida Karlsson täydensivät karsintojen kärkinelikon. Kaikkiaan ruotsalaisnaiset veivät kärkikymmeniköstä kuusi paikkaa.

Joensuu oli karsintojen parhaana suomalaisen 12:s. ja Kähärä 25:s. Joensuu lähtee erävaiheessa hakemaan jatkopaikkaa ensimmäisestä erästä ja Kähärä valitsi itselleen toisen erän.

Kerttu Niskanen, Johanna Matintalo, Krista Pärmäkoski sekä Tiia Olkkonen eivät 30 parhaan joukkoon mahtuneet. Niskanen oli 32:s, Matintalo 36:s, Pärmäkoski 38:s ja Olkkonen 42:s

Isoja eroja osattiin Gomsin uudella radalla odottaa, mutta siltikin suomalaisnaisten isot erot pääsivät yllättämään. Niskanen jäi Sundlingista reilut 12 sekuntia ja Pärmäkoski lähes 13 ja puoli sekuntia.

Erävaihe starttaa kello 16.25.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Talviurheilu