Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Uskomatonta ylivoimaa! Naisten sprintti hurjaa ruotsalaisten näytöstä – Kähärältä hieno onnistuminen

Ruotsalaiset juhlivat Sveitsin Gomsissa
AOP

Jasmin Kähärä hiihti hienosti ainoana suomalaisnaisena Gomsin sprintissä välierävaiheeseen.

Ruotsin naisten hiihtomaajoukkueen taso on parhaillaan todella hurja. Siitä kertoo Gomsin maailmancupin vapaan sprintti, missä finaalissa hiihti viisi ruotsalaista sekä Sveitsin Nadine Fähndrich.

Päivän voittoon hiihti Linn Svahn, joka on ollut erityisesti sprinteissä tällä kaudella täysin omaa luokkaansa. Maja Dahlqvist ja Jonna Sundling täydensivät kärkikolmikon.

Suomalaisnaisista erävaiheessa olivat mukana Jasmi Joensuu sekä Jasmin Kähärä.

Kähärä hiihti puolivälierässä todella kypsän hiihdon, pitäen koko hiihdon oman suorituksensa hyvin kontrollissa. Nainen oli eränsä toinen ja pääsi haastamaan välierässä finaalipaikasta.

Välierässä Kähärä oli viides ruotsalaisrintaman jälkeen. Lopputuloksissa nainen oli kymmenes.

– Kyllä tuo varmaan aika sellainen oman tason mukainen suoritus oli. Vapaan sprinttiä kun hiihdetään, niin aina se välierä on tavoitteena vähintään, Kähärä kommentoi kisan jälkeen Ylen haastattelussa.

– Siinä oli monta ruotsalaista vastassa ykkösvälierässä. Ihan ei loppuun asti oma vauhti kestänyt, mutta ihan hyvä taistelu kuitenkin.

Joensuu kaatui epäonnisesti omassa puolivälierähiihdossaan ja jäi eränsä jumboksi.

– Jotenkin oudosti suksi tökkäsi ja lähti suksi alta. Ei nyt mitään dramaattista, että ihan oma moka, Joensuu summasi puolivälierähiihtoaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Talviurheilu