Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Jannik Sinner teki italialaista tennishistoriaa!

Jannik Sinner voitti Novak Djokovicin ATP lopputurnauksessa
AOP

Vuoden ensimmäinen tenniksen Grand Slam -turnaus eli Australian avoimet ovat nähneet lopullisen ratkaisunsa. Naisten turnauksen vei nimiinsä Valko-Venäjän Aryna Sabalenka. Miesten turnauksessa saatiin uusi Grand Slam -mestari, kun loistavasti läpi turnauksen pelannut Italian Jannik Sinner nousi sensaatiomaiseen voittoon.

Italian tennistähti Jannik Sinner on voittanut Australian avoimen tennisturnauksen. Sinner kukisti hurjassa sunnuntaina pelatussa loppuottelussa Venäjän Daniil Medvedevin viisieräisessä kamppailussa. Sinner oli ottelussa vahvempi hävittyään kaksi ensimmäistä erää. Italialainen vei voiton erin 3-6, 3-6, 6-3, 6-4, 6-3 ja nappasi tililleen historian kolmantena italialaismiehenä Grand Slam -tittelin.

Sinner pelasi turnauksessa erinomaista tennistä ja menetti ainoastaan kolme erää seitsemässä ottelussa. Sinner kaatoi turnauksen kymmenkertaisen mestarin Novak Djokovicin välierässä 3-1 -erin.

Medvedev nousi turnauksessa kahdesti 2-0 -tappioasemasta voittoon. Vuoden 2022 turnauksessa Medvedev menetti loppuottelussa 2-0 -eräjohdon Espanjan Rafael Nadalia vastaan.

Ottelu oli dramaattinen, sillä kahteen ensimmäiseen erään Sinner menetti syöttönsä neljä kertaa. Toisessa erässä Medvedev karkasi jo 5-1 -johtoon kahdella murrolla, mutta italialainen nappasi murron ja käänsi ottelun suuntaa toisen erän lopulla, vaikka hävisikin erän.

Kolmannesta erästä eteenpäin Sinner syötti ottelussa laadukkaasti. Kolmannessa erässä Medvedev sai italialaisen syötöllä vain seitsemän pistettä. Erän ratkaisu nähtiin kymmenennessä pelissä, kun Sinner nappasi murron.

Neljännessä erässä Medvedev sai yhden murtopallon, mutta ei onnistunut käyttämään sitä hyödykseen. Jälleen Sinner käänsi erän nimiinsä kymmenennessä erässä napattuaan murron. Viidennessä erässä Sinner pelasi kliinistä tennistä ja käytti kuudennessa pelissä paikkansa murtoon täydellisesti hyödykseen ja marssi tyylikkäästi erä- sekä otteluvoittoon.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis