Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lauri Markkanen hurjasteli ennätyksiä taululle – Utah Jazzilta uskomaton neljännes NBA:ssa

Lauri Markkanen - Utah Jazz

Utah Jazz jatkaa vieraspelikiertuettaan voitokkaasti kaadettuaan Charlotte Hornetsin viime yönä Suomen aikaa.

Utah Jazzin suomalaistähti Lauri Markkanen oli jälleen hurjassa vireessä, kun joukkue kaatoi Charlotte Hornetsin NBA:ssa koriluvuin 122-134. Markkanen heitti ottelussa 33 pistettä ja kahmi 12 levypalloa.

Jazz upotti pelitilanneheittona 56 prosentin tarkkuudella ja rankaisi kolmen pisteen viivan takaa 17 kertaa. Seitsemän näistä upotti Markkanen, mikä on myös miehen kauden ennätys kolmosista yhdessä ottelussa.

Niin kuin monesti aiemminkin tällä kaudella, Jazz aloitti ottelun todella vahvasti ja karkasi ensimmäisellä neljänneksellä 47-24 johtoon. Parhaimmillaan Jazz johti ottelua peräti 36 pisteellä, jota Hornets ei pystynyt kuromaan edes kovalla viime hetken rutistuksella kuromaan kiinni.

Mikään muu joukkue ei ole aiemmin paukuttanut Hornetsin-seurahistoriassa sitä vatsaan ensimmäisellä neljänneksellä vastaavia lukemia.

– Hyökkäyspäässä ensimmäisellä puoliajalla 25 syöttöä, en voi kuvitella meidän pelaavan paremmin. Se oli tavallaan ihanteellinen 24 minuuttia meille hyökkäyksellisesti, Jazzin päävalmentaja Will Hardy hehkutti.

Jazz hävisi vastikää kolme ottelua putkeen, mutta korjasi nopeasti rivinsä ja se on nyt voittanut viimeisestä 15 ottelustaan 11.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

 

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo