Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

Poptähden miesystävä teki NFL-historiaa! – Ohitti satumaisen pelaajan

Travis Kelce teki historiaa.
AOP

NFL:n pudotuspelejä on jäljellä vielä kolme ottelua. Sunnuntaina ja maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa pelataan konferenssien finaaliottelut, joista voittajat selvittävät tiensä kahden viikon kuluttua pelattavaan Super Bowliin. Super Bowl pelataan Las Vegasissa. Kansas City Chiefs aloitti AFC:n konferenssifinaalin väkevästi Baltimore Ravensin vieraana.

Kansas City Chiefs on ottanut todella maukkaan johtoaseman AFC:n konferenssifinaalissa. Andy Reidin valmentama Chiefs johtaa puoliajalla John Harbaughin valmentamaa Baltimore Ravensia 17-7 -lukemin M&T Bank Stadiumilla.

Ottelun ensimmäisellä puoliajalla Chiefs oli hallitsevampi osapuoli ja joukkue viimeisteli kaksi touchdownia. Ensimmäisestä vastasi tähtihyökkääjä Travis Kelce, joka otti pelinrakentaja Patrick Mahomesin upean heiton kiinni ja viimeisteli 19 jaardin touchdownin vieden joukkueensa 7-0 -johtoon.

Seuraavasta hyökkäyksestä Ravens tuli tasoihin, kun pelinrakentaja Lamar Jackson heitti 30 jaardisen heiton, jonka tulokaslaitahyökkääjä Zay Flowers otti upealla tavalla kiinni.

Chiefs viimeisteli 7-7 -tilanteen jälkeen kahdesti. Ensin keskushyökkääjä Isiah Pachedo viimeisteli juoksemalla 14-7 -johtomaalin ja puoliajan lopussa Harrison Butker potki kolme pistettä 52 jaardista.

Poptähti Taylor Swiftin kanssa seurusteleva Kelce otti ensimmäisellä jaksolla yhdeksästä heitosta kaikki yhdeksän kiinni ja eteni yhteensä 96 jaardia. Kelce ohitti NFL:n pudotuspelihistoriassa kiinniottojen määrässä lajilegenda Jerry Ricen.

Rice otti urallaan yhteensä 151 koppia. Rice on edennyt pudotuspeleissä urallaan 2245 jaardia. Kelcellä oli koossa ennen Ravensia vastaan pelattua ottelua 1694 jaardia. Rice viimeisteli urallaan 22 touchdownia pudotuspeleissä. Kelcellä oli näitä kasassa ennen tätä ottelua 19 kappaletta.

Rice pelasi NFL:ssä Oakland Raidersin, Seattle Seahawksin ja San Francisco 49ersin riveissä. 49ersin riveissä otteluja kertyi yhteensä 238 kappaletta ja touchdowneja supertähti viimeisteli 176 kappaletta runkosarjassa. Rice keräsi yhteensä neljällä kaudella yli 1500 jaardia runkosarjaan ja rikkoi neljästi sadan kiinnioton rajan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo