Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Oho! NBA:n heittopussi mursi liigan kärkijoukkueen: “Meillä oli täysi syy nojata tekosyihin”

Koripallo, NBA
Unsplash

Loistavaa kautta pelaava Oklahoma City Thunder kärsi yllättävän tappion liigan tämän kauden heittopussille Detroit Pistonsille viime yönä Suomen aikaa.

Pistons pääsi yllättämään läntistä konferenssia johtavan Thunderin kotiparketillaan koriluvuin 120-104, siitäkin huolimatta, että se joutui pelaamaan ilman parasta pistemiestään Cade Cunninghamia.

– Luulen, että pelaajat vain välittävät. Meillä oli täysi syy nojata tekosyihin – peli perättäisenä päivänä lännen ykkösjoukkuetta vastaan – mutta kaverimme lähtivät taistelemaan, Pistonsin päävalmentaja Monty Williams ylisti.

Toistaiseksi tällä kaudella Pistons on päässyt otsikoihin oikeastaan vain negatiivisessa sävyssä. Joukkue kirjautti nimiinsä parisen viikkoa sitten NBA:n historian pisimmän yhden kauden tappioputken ja jakaa myös ykkössijan liigan kaikkien aikojen pisimmästä tappioputkesta.

Kaikkiaan joukkueen tappioputki venyi lopulta 28 ottelun mittaiseksi, ennen kuin se sai sen katki joulukuun lopussa. Mitenkään älyttömän vahvasti joukkueella ei ole tämänkään jälkeen mennyt, mutta voitto läntisen konferenssin ykkösjoukkueesta Thunderista nostaa varmasti joukkueen sisällä fiilistä.

– Mielestäni se oli energiajuttu molempiin suuntiin. He pelasivat suurella energialla ja pelin edetessä me emme pystyneet rummuttamaan samaa energiaa. He ehdottomasti ansaitsivat tänään voiton, Thunderin valmentaja Mark Daigneault myönsi.

– Osoitimme paljon sitkeyttä koko pelin ajan ja sitä meidän pitää tuoda joka ilta, Pistonsin Jaden Ivey tuumi.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo