Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Niin lähellä! Utah Jazz jäi kuuden pisteen päähän komeasta NBA-ennätyksestä

Utah Jazzin Lauri Markkanen
AOP

Lauri Markkasen Utah Jazz taipui NBA:ssa viime yönä Brooklyn Netsille.

Lauri Markkasen Utah Jazz jäi kuuden pisteen päähän komeasta NBA-ennätyksestä, kun se taipui Brooklyn Netsille viime yönä Suomen aikaa koriluvuin 147-114.

Mikäli Jazz olisi tehnyt ottelussa 120 pistettä, olisi se sivuuttanut NBA:n ennätystä pisimmästä vähintään 120 pisteen ottelun putkesta. Jazz jäi ennätyksestä kuuden pisteen päähän ja sen putki katkesi 11 otteluun.

38 peliä alaselän hermovaurion vuoksi sivussa ollut Ben Simmons palasi ottelussa Netsin vahvuuteen. Pitkä poissaolo ei näyttänyt supertähteä painavan, sillä tämä johti heti kentälle päästyään Netsin nopeaa vastahyökkäystä.

Simmonsin ollessa kentällä, Nets heitti 27 pistettä Jazzia paremmin. Mies ei menettänyt palloa kertaakaan. Simmons heitti 10 pistettä ja antoi 11 syöttöä paluussaan. Netsin paras pistemies oli 33 pisteellä Mikal Bridges.

Nets venytti johtoaan toisen neljänneksen lopussa sekä kolmannella neljänneksellä. Jazz pyrki kotijoukkueen vetoihin vastaamaan, mutta viimeistään viimeisellä neljänneksellä isännät karkasivat tavoittamattomiin.

Markkanen ei ollut ottelussa parhaimmillaan. Suomalainen kirjautti 27 minuuttiin 13 pistettä sekä yhdeksän levypalloa.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo