Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Nuggetsin supertähti pilasi Bucksin uuden valmentajan debyytin: “Tämä on se miksi pelaan”

Denver Nuggetsin Nikola Jokic
AOP

Doc Riversin pesti Milwaukee Bucksin johdossa alkoi tappiolla, kun NBA:n hallitseva mestari Denver Nuggets oli korein 113-107 parempi.

NBA:n hallitsevan mestarin Denver Nuggetsin supertähti Nikola Jokić oli kuin kivi Doc Riversin kengässä tämän debyytissä Milwaukee Bucksin uutena valmentajana.

Serbialaistähti laittoi kapuloita rattaisiin Riversin Bucks-debyytissä ja osoitti jälleen kerran, miksi on liigan finaalien hallitseva MVP eli arvokkain pelaaja.

Jokic heitti tämän kauden 14. tripla-tuplansa ja johdatti Nuggetsin 113-107 voittoon viime aikoina kipuilleesta Bucksista.

– Tämä on se miksi pelaan. Jotta voin pelata näissä tilanteissa, kovan paineen alla. Pidän pelaamisesta näissä olosuhteissa, Jokic totesi ottelun jälkeen.

Tappiosta huolimatta Rivers oli joukkueensa esitykseen ihan tyytyväinen ja ennen kaikkea luottavainen, että oikea suunta löytyy kyllä.

– He ovat hyvä joukko. Hyvin valmennettava joukkue, Rivers tuumi uudesta joukkueestaan.

Äärimmäisen tiukka vääntö ratkesi oikeastaan vasta viime minuuteilla, kun Aaron Gordon blokkasi Damian Lillardin lay-up yrityksen ja pysäytti Bucksin comebackin.

Jokic tilastoi ottelussa 25 pistettä, 16 levypalloa ja 12 syöttöä. Jamal Murray upotti Nuggetsille 35 pistettä.

Bucksin paras pistemies oli 29 pisteellä ja 12 levypallolla Giannis Antetokounmpo.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo