Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Golf

Golftähdeltä täyskäännös kärkkäissä näkemyksissään: “Antakaa heidän tulla”

Rory Mcllroy joutui taipumaan US Openissa
AOP

Golfin supertähti Rory McIlroy on tehnyt täyskäännöksen mielipiteessään LIV Golfiin lähteneiden pelaajien suhteen.

Nelinkertainen Major-voittaja Rory McIlroy on ollut viime vuodet yksi LIV Golfin äänekkäimmistä kritisoijista. Vuonna 2022 mies kommentoi, että LIV Golfiin liittyneiden pelaajien ei pitäisi saada kilpailla muilla kiertueilla. Tai vähintäänkin saada rangaistuksia, mikäli pelaajilla mieli muuttuu.

Nyt golftähti on kuitenkin kertonut tulleensa toisiin aatoksiin, eikä näe, että PGA:n pariin palaavia pelaajia tulisi rangaista.

– Elämässä on kyse valinnoista. Kaverit päättivät mennä pelaamaan LIV:iin. Kaverit päättivät jäädä tänne. On vaikea rangaista ihmisiä. Mielestäni rangaistusta ei pitäisi olla, Mcllroy pyöritteli.

– Jos ihmisillä on vielä pelioikeus tällä kiertueella ja he haluavat tulla takaisin pelaamaan, antakaa heidän tulla takaisin, mies jatkoi.

– Olen muuttanut mielipidettäni, koska näen missä golf on ja ajattelen, että heikentynyt PGA Tour ja heikentynyt LIV Tour tai mikä tahansa muu, on huono asia molemmille osapuolille, Mcllroy perusteli.

Mcllroy myös paljasti aiemmin tammikuussa olevansa mahdollisesti valmis tulevaisuudessa jopa pelaamaan LIV:in järjestämissä turnauksissa. Lajin yhden suurimman tähden pehmennyt kanta onkin ehdottomasti iso askel kohti sopuisimpia välejä kiertueiden välillä ja yhtenäisempää lajia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Golf