Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Tästä syystä Suomen ykköstähteä ei nähdä hiihdon SM-kisoissa: “Ei voi ahnehtia”

Maastohiihtäjä Kerttu Niskanen
AOP

Suomen naishiihdon ykköstähti Kerttu Niskanen jättää SM-hiihdot välistä, jotta voi keskittyä täysillä maailmancupin tulevaan Pohjois-Amerikan kisarupeamaan.

Kerttu Niskanen ilmoitti torstai-iltana jättävänsä tulevan viikonlopun SM-hiihdot välistä. Syy päätökselle on selkeä: nainen haluaa panostaa maailmancupiin.

– Jätän viikonlopun SM-kisat väliin. Haluan menestyä maailmancupissa ja edessä on kova kuuden kilpailun setti Pohjois-Amerikassa, jonne lähtö on aikaisin maanantai aamuna, Niskanen kirjoitti Instagramissaan.

– Mieli tekisi Vantaalla kilpailla, mutta tiedän ettei se ole järkevää.

Maailmancupin Pohjois-Amerikan kisarupeama starttaa ensi viikon perjantaina Kanadan Canmoressa, missä kilpaillaan 10 kilometrin vapaan kisa väliaikalähdöin, 20 kilometrin perinteisen yhteislähtökisa sekä vapaan ja perinteisen sprintit.

Yhdysvaltain Minneapolisissa kisataan sitten seuraavana viikonloppuna vielä kaksipäiväiset kisat.

– Jos haluaa menestyä, pitää myös osata tehdä fiksuja ratkaisuja. Kaikkia kisoja ei voi ahnehtia. Tai voi, muttei voi saavuttaa parasta, Niskanen muistutti.

Niskanen on naisten maastohiihdon maailmancupissa parhaana suomalaisena seitsemäs.

Niskasen lisäksi Jasmi Joensuu, Anne Kyllönen, Jasmin Kähärä sekä Johanna Matintalo lähtevät kisaamaan Pohjois-Amerikkaan. Krista Pärmäkoski puolestaan jättää kisat välistä.

Miehistä reissuun lähtevät Perttu Hyvärinen, Remi Lindholm, Niilo Moilanen, Joni Mäki ja Lauri Vuorinen. Iivo Niskanen ei Pohjois-Amerikkaan lähde.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu