Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Jättiyllätys snookerin arvoturnauksessa! – Kiinan ihmemies finaaliin

Snookerin MM-kilpailut Sheffield
AOP

Snookerin maailmankiertueella pelataan tällä viikolla huimaa German Mastersia. Turnauksesta jäi suurin tähti ulos, kun Ronnie O’Sullivan jätti turnauksen väliin. Turnauksessa ensimmäinen finalisti sunnuntaille on nyt selvillä, kun lauantaina ensimmäinen välieräottelu päättyi kiinalaistähden voittoon.

Viime vuonna snookerin MM-kilpailuissa välierään asti yltänyt Kiinan Si Jiahui järjesti melkoisen yllätyksen Berliinissä pelattavassa German Mastersissa. Jiahui kaatoi välierässä murskaavalla esityksellä Englannin Kyren Wilsonin 6-3 -erin.

Jiahui oli ottelussa jo kaksi erää takana, mutta vei tämän jälkeen viisi erää putkeen tekemällä neljä vähintään 50 pisteen sarjaa joista isoin oli 138 pisteen sarja. Wilson tuli otteluun vielä mukaan voittamalla kahdeksannen erän, mutta yhdeksäs erä kääntyi kiinalaiselle lukemin 72-29.

21-vuotias kiinalainen on turnauksessa voittanut karsinnat mukaan lukien Lyu Haotianin, Mark Joycen, Alfie Daviesin, Yuan Sijunin ja Ryan Dayn. Kiinalaisen kaavio aina välierään asti oli varsin edullinen. Karsintaottelussa Haotiania vastaan Jiahui oli jo erin 4-0 takana, mutta otti viisi erää putkeen ja selvitti tiensä mukaan Berliinin turnaukseen.

Loppuottelussa vastaan tulee joko Englannin Judd Trump tai Sam Craigie. Loppuottelu pelataan sunnuntaina kahdessa sessiossa kymmeneen erävoittoon.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut