Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Johanna Matintalo hiihti SM-kultaa! – Jätti lopun ratkaisulla Krista Pärmäkosken taakseen: “Piti löytää raivo”

Johanna Matintalo voitti 20 kilometrin perinteisen Suomen mestaruuden
AOP

Vantaalla kisataan tänä viikonloppuna hiihdon SM-kilpailut. Eilen perjantaina selvitettiin nopeimmat sprinttihiihtäjät ja tänään ratkottiin 20 kilometrin perinteisen Suomen mestaruudet.

Naisten puolella väliaikalähdöin hiihdetyn 20 kilometrin perinteisen kisan Suomen mestaruutta juhli Johanna Matintalo. Krista Pärmäkoski taipui hopealle ja pronssille hiihti, eilen sprinttikisan mestaruutta juhlinut, Jasmi Joensuu.

– Pitkä reissu tänään, mutta niin se oli muillakin. Lähdin ihan ok vauhdilla omasta mielestäni, ei mitään ylikovaa, mutta kyllä se pääsi yllättämään, että vielä noin pitkä matka maaliin, Matintalo summasi kisasta.

Pärmäkoski lähti matkaan vauhdikkaasti, mutta Matintalo pystyi kisan edetessä lisäämään vauhtia ja kuromaan eroa kärjessä takaa tuleviin. Loppua kohden Pärmäkoski sai Joensuusta kiri apua ja pystyi ottamaan Matintaloa kiinni, mutta Matintalon kova loppu varmisti tälle voiton.

– Kuulin koko ajan aika hyvin sitä tilannetta. Selkeästi Johanna teki aina nousuissa eroja, minä yritin sitten kiriä tasaisilla. Ennen vikaa kierrosta kramppasivat ojentajat. Ei ole ikinä käynyt sellaista. Oli sitten aika taistelua tuo viimeinen rinki, Pärmäkoski summasi Ylen haastattelussa.

– Piti löytää raivo loppuun, että sain pidettyä Kristan takana. Hyvin sain loppuun puristettua ja tasapainoisen kisan loppujen lopuksi, Matintalo paljasti kisan loppuhetkistä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu