Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

SM-hiihdoissa jättiyllätys! – Iivo Niskasen kisa mureni yllättävään ratkaisuun: “Ei ollut ihan optimi”

Maastohiihto
AOP

Vantaalla kisataan tänä viikonloppuna hiihdon SM-kilpailut. Eilen perjantaina selvitettiin nopeimmat sprinttihiihtäjät ja tänään ratkottiin 20 kilometrin perinteisen Suomen mestaruudet.

Miesten puolella väliaikalähdöin hiihdetyn 20 kilometrin perinteisen kisan ylivoimaista voittoa juhli Ristomatti Hakola. Hakola päihitti toiseksi hiihtäneen Niko Anttolan 25,8 sekunnilla ja kolmanneksi suksineen Lauri Lepistön 32,5 sekunnilla.

– Olen tietenkin tyytyväinen Suomen mestaruuteen. Niitä harvoin tulee varsinkin, kun tuo monsteri on paikalla, Hakola iloitsi kisan jälkeen kisan ennakkosuosikki Iivo Niskaseen viitaten.

Miesten kisan suurin yllätys olikin Niskasen romahdus vasta kahdeksanneksi. Päivän suurimpiin ennakkosuosikkeihin kuulunut Niskanen lähti yllättäen tasatyönnöllä matkaan, mikä maksoi lopulta miehelle kisan.

Tasatyöntösuksessa ei ole pitovoiteita lainkaan, eli matkaa taitetaan tasatyöntäen. Lauantain vesikelissä pitovoiteettomasta suksesta ei kuitenkaan ollut niin paljon hyötyä kuin jäisemmällä kelillä ja Niskanen hävisikin suksivalinnan myötä selvästi kisan voittaneelle Hakolalle.

– Eilen kokeilin latua ja ajattelin, että se oli jääliippaa. Mutta kyllähän se oli aikalailla uuden lumen vesikeli. Tuli vähän yllätyksenä kyllä keli tänään. Ei vain jaksanut sitten loppuun, että tuota… ei ollut ihan optimi, pettynyt Niskanen harmitteli kisan jälkeen Ylen haastattelussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Talviurheilu