Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Suosikit jatkoon Ranskan ATP-kisassa – Emil Ruusuvuori aloittaa keskiviikkona

Tennis
AOP

Ranskassa pelataan tälläkin viikolla yksi ATP-kiertueen turnaus. Mukana on myös suomalaispelaaja, kun Suomen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori osallistuu turnaukseen. Ruusuvuoren turnaus käynnistyy keskiviikkona paikallista pelaajaa vastaan. Turnauksen ensimmäinen kierros käynnistyi maanantaina kolmella ottelulla.

Ranskan suurkaupunki Marseillessa pelataan tällä viikolla ATP-250 -tason turnaus. Turnauksessa on voittajalle luvassa yli 100 tuhatta dollaria palkintorahaa sekä 250 ATP-pistettä.

Maanantaina ensimmäisen kierroksen kolme ensimmäistä ottelua pelattiin pakettiin. Turnaus pitää sisällään yhteensä 12 ensimmäisen kierroksen ottelua, sillä neljä kärkisijoitettua pelaajaa pääsevät suoraan toiselle kierrokselle.

Italian Lorenzo Musetti kaatoi Saksan Maximilian Martererin suoraan kahdessa erässä 6-4, 6-2 -erin. Marterer pääsi turnaukseen varamiehenä mukaan, kun Unkarin Fabian Marozsan joutui jättämään kisan väliin. Musetti syötti otteluun kaksi ässää ja sai ykkösen ruutuun vain 47 prosentin varmuudella.

Italialainen kohtaa toisella kierroksella joko Tshekin Tomas Machacin tai Iso-Britannian Andy Murrayn. Miehet kohtaavat toisensa tiistaina.

Kazakstanin Alexander Shevchenko otti maukkaan voiton Ranskan Benjamin Bonzista suoraan kahdessa erässä. Shevchenko oli ottelussa vahvempi 7-6, 6-4 -lukemin. Ottelussa nähtiin vain kolme murtoa ja ne syntyivät ottelun kolmeen viimeiseen peliin. Shevchenko kohtaa toisella kierroksella ykkössijoitetun Puolan Hubert Hurkaczin. Ottelu on luvassa keskiviikkona.

Maanantaina pelattiin myös kahden kokeneen pelaajan välinen taistelu, kun Espanjan Roberto Bautista Agut kaatoi Ranskan Richard Gasquetin 6-3, 7-5 -lukemin. Espanjalainen mursi ottelussa kahdesti loistavaa yhden käden rystyä lyövän ranskalaisveteraanin syötön. 35-vuotias espanjalainen on valahtanut ATP-rankingissa jo sijalle 102. Espanjalainen kohtaa toisella kierroksella kolmanneksi sijoitetun Venäjän Karen Khachanovin keskiviikkona.

Tiistaina turnauksessa pelataan seitsemän ensimmäisen kierroksen ottelua. Tiistaina nähdään tulessa viisi ranskalaispelaajaa

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis