Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuoren mykistävä vire sai jatkoa! – Tässä Marseillen turnauksen seuraava vastustaja

Emil Ruusuvuori ja Patrik Niklas-Salminen taipuivat Marseillen ATP 250 turnauksen finaalissa
AOP

Emil Ruusuvuori aloitti vakuuttavasti Marseillen ATP-turnauksen Ranskassa. Suomalainen jatkoi vahvaa menoaan alkuvuoden osalta murskaamalla huippulupaavan ranskalaispelaajan ensimmäisellä kierroksella. Torstaina pelattavassa toisen kierroksen ottelussa vastus kovenee merkittävästi.

Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori käynnisti vakuuttavasti Marseillen ATP-turnauksen keskiviikkona. Ruusuvuori otti vuoden kuudennen voittonsa ATP-kiertueella kaatamalla vasta 19-vuotiaan Luca van Asschen tylyisti 7-6, 6-4 -erin.

Ottelun avauserässä ei nähty ainuttakaan murtoa ja Ruusuvuori menetti omalla syötöllään vain kaksi pistettä. Toisessa erässä van Assche karkasi murrolla johtoon, mutta tätä seurasi vastamurto välittömästi. Lopulta erän seitsemännessä pelissä suomalainen nappasi ratkaisevan murron ja eteni erä- sekä otteluvoittoon viemällä toisen erän 6-4.

Ottelussa kahdeksan ässää syöttänyt Ruusuvuori onnistui ykkösessään 54 prosentin varmuudella ja ykkösistä suomalainen voitti 90 prosenttia. Kakkosistaankin huimasti lähes 70 prosenttia. Ykkössyöttöprosentin tulee parantua toisella kierroksella, mikäli Ruusuvuori haluaa selvitä puolivälieriin.

Toisella kierroksella suomalainen kohtaa Espanjan viidenneksi sijoitetun Alejandro Davidovich Fokinan. Espanjalainen kaatoi omassa ensimmäisen kierroksen kamppailussaan Ruusuvuoren tavoin ranskalaisen pelaajan, kun Gregoire Barrere kaatui kolmessa erässä. Herrat ovat ATP-kiertueella kohdanneet toisensa kahdesti eikä Ruusuvuori ole onnistunut viemään vielä erääkään.

Puolivälierässä Ruusuvuoren ottelun voittaja kohtaa jälleen ranskalaisen pelaajan, kun vastaan tulee joko Ugo Humbert tai Hugo Gaston. Pelaajat kohtaavat toisen kierroksen ottelussa myöhään keskiviikkoiltana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis