Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Utah Jazz kaatoi mestarisuosikin NBA:ssa – Lauri Markkanen hurjasteli jälleen ja saavutti komean rajapyykin

Lauri Markkasen Utah Jazz kaatoi NBA:ssa oklahoma City Thunderin
AOP

Utah Jazz kaatoi viime yönä NBA:ssa yhden tämän kauden vahvimmista joukkueista, Oklahoma City Thunderin koriluvuin 124-117.

Jazzin voiton takuumiehenä hääräsi tälläkin kertaa suomalaistähti Lauri Markkanen, joka oli ottelun pistekuningas 33 pisteellä. Suomalainen kirjaututti itselleen ottelussa tupla-tuplan kahmimalla lisäksi 11 levypalloa.

– Näitä hetkiä varten pelataan. Haluat olla pelien lopussa mukana ja tehdä eroja joko puolustuksessa tai hyökkäyksessä, Markkanen kommentoi pelin jälkeen.

Thunder heitti kolmen pisteen heittonsa hyvin, mutta korin alla Jazz oli parempi. Hyökkäyspään levypalloilla Jazz keräsi 19 toisen mahdollisuuden pistettä ja puolustuspäässä piti Thunderin todella hyvin aisoissa.

– Puolustuksemme koria suojelemalla oli lopulta se, mikä antoi meille mahdollisuuden voittaa, Jazzin päävalmentaja Will Hardy summasi pelin jälkeen.

Voitto oli Jazzille toinen perättäinen. Se kaatoi maanantain vastaisena yönä komeasti Milwaukee Bucksin. Tuolloinkin Markkanen oli hyvässä vireessä erityisesti ottelun lopussa.

– Mielestäni olemme pelanneet omaa peliämme. Liikutamme palloa ja liikumme pallottomina saaden siten hyviä heittopaikkoja. Luonnollisesti myös heittoprosentit menevät ylös, kun saat hyviä heittoja, Markkanen tuumi.

Thunder-voitto oli Markkaselle myös henkilökohtaisesti tärkeä ottelu, sillä suomalainen rikkoi ottelussa 7000 pisteen rajapyykin. Mies on pelannut nyt NBA:ssa 390 ottelua ja heittänyt pisteet 7028.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo