Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lauri Markkasen ympärillä käy kato – Nyt lähti tärkeä pelikaveri

Lauri Markkanen ja Kelly Olynyk, Utah Jazz
AOP

Utah Jazzin viimeisin kauppa NBA:n siirtomarkkinoilla on saanut monet fanit epäilemään, että joukkue on jo heittänyt pyyhkeen kehään tämän kauden suhteen.

Utah Jazzissa käy parhaillaan kato ja Lauri Markkanen menetti jälleen yhden tärkeän pelikaverin.

NBA:n siirtoikkuna sulkeutuu tänään Yhdysvalloissa. Ennen takarajan täyttymistä nähtiin vielä useampia kauppoja – yksi näistä Markkasen edustamalta Utah Jazzilta.

Jazz kauppasi yllättäen torstaina Kelly Olynykin Toronto Raptorsiin. Joukkue oli jo keskiviikkona luopunut Simone Fontecchiosta.

Olynyk on tällä kaudella vakiinnuttanut paikkansa Jazzin avausviisikossa. Jazz saa Olynyk-kaupasta vaihtokaupassa Kira Lewisin ja Otto Porterin. Kumpikaan miehistä kuitenkaan tuskin Utahin avauskokoonpanon paikkaa itselleen lunastaa.

Oleellisempaa kaupassa on Jazzin saama ykköskierroksen varaus tämän vuoden draftiin.

Kauppa herättääkin väkisinkin kysymyksen Utahin tämän kauden tavoitteista. Joukkue on pelannut viime viikot todella hyvässä vireessä ja on parhaillaan läntisessä konferenssissa kymmenentenä, kiinni play-in pudotuspelipaikassa.

Jazzin toiminta siirtomarkkinoilla kertoo kuitenkin enemmänkin luovuttamisesta kuin pudotuspelipaikasta taistelusta. Huhuissa moni epäileekin, että Jazz saattaisi haluta jäädä pudotuspelien ulkopuolelle saadakseen ykköskierroksen varauksen tulevan kesän draft-tilaisuuteen ja näin keskittyisi jo tulevaisuuteen.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo