Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Vilpas avasi Korisliigan ylemmän jatkosarjan voitokkaasti – BC Nokian voittoputki tuli päätökseen

Korisliiga
Unsplash

Korisliigan ylempi jatkosarja saatiin torstaina käyntiin, kun Salon Vilpas isännöi BC Nokiaa.

Viiden ottelun voittoputkessa Saloon saapunut BC Nokia pyrki venyttämään voittoputkensa jo kuuteen ja avaamaan jatkosarjan voitokkaasti. Salolaisilla oli kuitenkin toisenlaiset suunnitelmat mielessä ja kotijoukkue Vilpas kaatoi lopulta Nokian korein 82-72.

Vilpas varmisti runkosarjan viimeisellä kierroksella paikkansa ylempään jatkosarjaan. Nokia puolestaan oli runkosarjan toinen. Nokia oli runkosarjassa erityisesti vieraskentillä todella vahva ja se nappasikin liigan eniten vierasvoittoja.

Vilpas hallitsi ottelua, mutta päästi vierailija Nokian kolmannella neljänneksellä tasoihin ja ohikin hetkellisesti. Viimeisellä neljänneksellä kotijoukkue jätti Nokian taas taakseen ja varmisti ettei se sieltä enää liian lähelle noussut.

Jamison Overton oli isäntien paras pistemies 17 pisteellä. Yhdysvaltalaistähti napsi lisäksi kahdeksan levypalloa ja teki neljä riistoa. Nokian parhaan pistemiehen viittaa kantoi 19 pistettä, viisi levypalloa ja kuusi syöttöä tilastoinut Kahron Ross.

– Meillä oli hyvä ilme ja olimme matsin päällä koko ajan. Olimme aktiivisia puolustuksessa ja pelasimme kokonaisuutena hyvin, Vilppaan päävalmentaja Jussi Savolainen totesi Ruudun tv-haastattelussa Ylen mukaan.

Korisliigan jatkosarjat jatkuvat lauantaina 10. Helmikuuta, jolloin pelataan kolme ottelua.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo