Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Hurja voittotaistelu! – Niskanen ja Karlsson ottivat mittaa toisistaan hiihdon maailmancupissa

Kerttu Niskanen hiihti toiseksi Canmoren maailmancupissa
AOP

Maastohiihdon maailmancupissa hiihdetään tänä viikonloppuna Kanadan Canmoressa. Sunnuntai-iltana Suomen aikaa ohjelmassa olivat 20 kilometrin yhteislähtökilpailut perinteisellä hiihtotavalla.

Kerttu Niskanen väänsi sunnuntaina hurjan voittotaistelun Ruotsin Frida Karlssonin kanssa Canmoren maailmancupin 20 kilometrin kisassa. Ruotsalainen oli tällä kertaa vahvempi, mutta Niskanen oli upeasti toinen.

Niskasen lisäksi naisten kilpailussa suomalaisista oli mukana Johanna Matintalo ja Anne Kyllönen.

Niskanen ampaisi heti kisan alussa naisjoukon kärkipäähän pitämään vauhtia. Myös Matintalo oli kisan alkupuolella hyvin kärkijoukossa mukana.

Noin kisan puolivälin paikkeilla seitsemän naista karkasi muilta, mukaan lukien Niskanen, joka näytti kärkiporukassa todella vahvalta. Suomalainen piti terävää vauhtia, eikä näyttänyt lainkaan väsymisen merkkejä.

Kisan lopussa Niskanen karkasi muilta yhdessä Ruotsin Frida Karlssonin kanssa. Kumpikaan ei päästänyt toista karkuun lopussa, ja kisan voitto ratkottiin lopulta loppusuoralla, missä ruotsalainen oli iinan verran parempi.

– Minulla oli sellainen tunne, että olisin voittanut ihan pystyyn, mikäli olisi ollut väliaikalähtö. Ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin vetää. Mäen päällä ei ollut halukkaita vetonaisia, Niskanen summasi Viaplaylla Ylen mukaan.

– Viimeiselläkin kierroksella tuntui hyvältä mäen päällä. Karlsson sai peesiavun viimeiseen laskun. Hän oli parempi kirissä. Suksi oli tänään hyvä, nainen jatkoi.

Niskasella on mahdollisuus revanssiin muutaman viikon päästä Salpausselällä, missä hiihdetään sama matka perinteisellä hiihtotavalla väliaikalähdöin.

Matintalo on lopulta hienosti seitsemäs ja Kyllönen 15:s.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Talviurheilu