Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Ruusuvuori ja Niklas-Salminen taipuivat Marseillen nelinpelin finaalissa

Emil Ruusuvuori ja Patrik Niklas-Salminen taipuivat Marseillen ATP 250 turnauksen finaalissa
AOP

Emil Ruusuvuoren ja Patrik Niklas-Salmisen uran ensimmäinen ATP finaali nelinpelissä ei tuonut vielä voittoa.

Emil Ruusuvuori ja Patrik Niklas-Salminen joutuivat taipumaan Marseillen ATP-250 turnauksen finaalissa sunnuntaina. Tsekin Tomas Machac ja Kiinan Zhang Zhizhen olivat turnauksen nelinpelin finaalissa erin 6-3, 6-4 parempia.

Nelinpelin finaali ATP-kiertueella oli niin Ruusuvuorelle kuin Niklas-Salmisellekin uran ensimmäinen. Ensimmäinen voitto antaa parilla kuitenkin vielä odottaa itseään.

Avauserän Machac ja Zhang veivät murtamalla suomalaisparin syötön erän kahdeksannessa pelissä.

Toisessa erässä Ruusuvuorella ja Niklas-Salmisella oli loistava mahdollisuus murtoon, kun suomalaispari sai peräti kahdeksan murtopalloa Machacin ja Zhangin ensimmäisissä kahdessa syötössä.

Suomalaispari ei onnistunut näistä kuitenkaan ainuttakaan hyödyntämään. Machac ja Zhang puolestaan käyttivät ainokaisensa hyväkseen erän yhdeksännessä pelissä ja juhlivat sen turvin voittoa.

Ruusuvuoren kausi jatkuu ensi viikolla Rotterdamissa ATP 500 -turnauksessa. Suomalaistähti saa avauskierroksella vastaansa, Marseillen kaksinpelin voittaneen Ranskan Ugo Humbertin.

Niklas-Salminen pelaa ensi viikolla Challenger-kiertueella Bahrainissa yhdessä Yhdysvaltain Vasil Kirkovin kanssa nelinpelissä. Pari on sijoitettu turnauksessa neljänneksi,

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

Lähde: Tennisliitto

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis