Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Suomalaishiihtäjän älytön moka sai Sami Jauhojärven parahtamaan: “Mitä ihmettä!”

Maastohiihdon maailmancup
AOP

Maastohiihdon maailmancupia hiihdetään tänä viikonloppuna rapakon takana, Kanadan Canmoressa.

Lauantai-iltana Suomen aikaa hiihdettiin vapaan sprintit. Suomalaisia ei tällä kertaa välierissä tai finaaleissa nähty.

Suomalaisittain kenties päivän dramaattisin hetki nähtiin Joni Mäen puolivälierähiihdon loppumetreillä. Suomalainen näytti painelevat selvästi erästään jatkoon ja kenties mies ajatteli jatkopaikan olevan jo varma, sillä tämä nosti jalkaa hieman kaasulta ja vilkaisi loppusuoralla vierelleen.

Pieni hölläys maksoi lopulta Mäelle todella kalliisti, sillä suomalaisen viereltä paineltiin viime metreillä ohi ja tämä jäi erässään kolmanneksi. Aika ei välieriin riittänyt.

– Mitä ihmettä siinä kävi! Kyllä siinä maaliviiva pitäisi olla mielessä, eikä katsella sivuille. Ei hän edes yritä!, Sami Jauhojärvi ihmetteli Viaplaylla Iltalehden mukaan.

Mäki myönsi kisan jälkeen, että hänellä oli tosiaan käynyt tilanteessa ajatuskatko, joka koitui tällä kertaa kohtaloksi.

– Pitäisi pitää silmät auki loppuun asti. Ajattelin, että otan toisen sijan ja menen toiseen välierään sillä ajatuksella, että siitä erästä olisi paremmat mahdollisuudet mennä finaaliin, mies harmitteli Ylen mukaan.

Canmoressa saatiin lopulta niin miehissä kuin naisissa norjalaisvoittajat sillä Johannes Höfslot Kläbo juhli miehissä voittoa ja Kristine Ståvas Skistad päätti ruotsalaisnaisten hurjan dominanssin tämän kauden maailmancupin sprinteissä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu