Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuoren urakka käynnistyy Rotterdamissa! – Vastassa hurjavireinen ranskalaistähti

Emil Ruusuvuori jatkaa kautta US Openissa.
AOP

Tällä viikolla tenniksen ATP-kiertueella pelataan ensimmäistä ATP-500 -tason turnausta. Turnaus pelataan Hollannin suurkaupunki Rotterdamissa. Rotterdamin turnauksessa on mukana 32 pelaajaa ja turnauksen voittajalle on luvassa varsin iso rahapotti.

Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori aloittaa keskiviikkona ATP-turnauksen Hollannin Rotterdamissa. Ruusuvuori kohtaa hurjassa vireessä olevan Ranskan Ugo Humbertin, joka voitti sunnuntaina Marseillen turnauksen.

Humbert kaatoi turnauksen loppuottelussa Bulgarian Grigor Dimitrovin, jolle finaali oli vuoden 2024 toinen. Bulgarialaistähti voitti Australiassa pelatun Brisbanen ATP-turnauksen ennen Australian avoimia ja se oli samalla kokeneen pelaajan ensimmäinen turnausvoitto viiteen vuoteen.

Turnauksessa seitsemänneksi sijoitettu ranskalainen on pelannut kokonaisuutena vahvan alkuvuoden, sillä Brisbanen kisassa tie tyssäsi luovutukseen toisella kierroksella ja Australian avoimissa Humbert kärsi kolmannen kierroksen tappion Puolan Hubert Hurkaczille. Puolalainen oli vahvempi neljässä erässä. Humbert maksoi Hurkaczille potut pottuina Marseillen turnauksen välierässä voittamalla kamppailun suoraan kahdessa erässä.

Ruusuvuori selvitti tiensä Marseillen turnauksessa aina toiselle kierrokselle asti, mutta taipui Espanjan Alejandro Davidovich Fokinalle kahdessa erässä. Espanjalainen koki vastaavan kohtalon puolivälierässä nimenomaan Humbertille.

Suomalaisen ottelun voittaja kohtaa toisella kierroksella torstaina Saksan Jan-Lennard Struffin, joka kaatoi kolmieräisessä ensimmäisen kierroksen ottelussa nimenomaan Davidovich Fokinan.

Humbert ja Ruusuvuori ovat kohdanneet ATP-kiertueella neljästi aiemmin toisensa. Kaikista suomalainen on poistunut voittajana. Kolmesti miehet ovat mitelleet massalla ja kertaalleen nurmella viime kesänä Hollannin S-Hertogenboschin turnauksessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis