Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Otto Virtaselle karmaiseva tappio!

Otto Virtanen Davis Cupissa.
AOP

Bahrainissa pelataan tällä viikolla yhtä kolmesta tenniksen haastajakiertueen turnauksista. Manaman kaupungissa pelattavassa turnauksessa on mukana myös Suomen Otto Virtanen, joka kärsi karmaisevan tappion heti ensimmäisellä kierroksella. Virtanen on pelannut ATP-kiertueen turnauksissa todella heikosti koko alkuvuoden.

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen tykitettiin laulukuoroon heti Bahrainin Manamassa pelattavan haastajaturnauksen ensimmäisellä kierroksella. Loistavasti toissaviikolla Turussa Davis Cupissa Portugalin Nuno Borgesia vastaan esiintynyt suomalainen taipui Bulgarian Adrian Andreevin käsittelyssä.

Ottelu kesti 22-vuotiasta bulgarialaista vastaan vain 70 minuuttia, kun tämä oli parempi 6-1, 6-2 -erin. Virtanen menetti ottelussa syöttönsä seitsemän kertaa ja onnistui pitämään syöttönsä vain kertaalleen. Suomalainen otti ottelussa kaksi murtoa kummankin erän alussa.

Ensimmäisessä erässä annettuaan murtoedun bulgarialaiselle ei Virtanen saanut omalla syötöllään enää pistettäkään. Toisessa erässä Virtanen menetti välittömästi oman syöttönsä mutta mursi takaisin. 3-2 -tilanteessa Virtanen menetti jälleen syöttönsä ja uudestaan 5-2 -tilanteessa. Kahdessa viimeisessä syöttövuorossa suomalainen sai vain kaksi pistettä.

Suomalainen syötti ykkösen ruutuun vain 47 prosentin varmuudella ja voitti ykkösistään puolet. 12 voitetusta ykkössyötöstä kolme tuli ässillä. Kaksoisvirheitä Virtanen syötti kuusi.

Andreev kohtaa toisella kierroksella Bosnia ja Hertzegovinan Damir Dzumhurin. Dzumhur on sijoitettu turnauksessa seitsemänneksi.

Seuraavaksi suomalainen pelaa Ranskan Lillessä haastajaturnauksessa ja perään Sveitsin Luganossa, jossa suomalainen vei mestaruuden nimiinsä viime vuonna.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis