Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Makea voitto! – Suomen tennistähti hamuaa puolivälieriin torstain myöhäisillassa

AOP

Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori jatkoi vahvaa virettään ATP-kiertueella keskiviikkona. Ruusuvuori kaatoi vuoden ensimmäisessä ATP-500 -tason turnauksessa Hollannin Rotterdamissa avauskierroksella hurjavireisen ranskalaisen ja eteni toiselle kierrokselle. Toisella kierroksella vastassa on hyvinkin mielenkiintoinen tuttavuus Saksasta.

ATP-rankingissa pienintä numeroa suomalaisista tällä hetkellä hallussaan pitävä Emil Ruusuvuori eteni Rotterdamin ATP-turnauksessa 16 parhaan joukkoon. Ruusuvuori kaatoi omassa ensimmäisen kierroksen ottelussaan ATP-500 -kisaan seitsemänneksi sijoitetun Ranskan Ugo Humbertin kolmieräisessä taistelussa. Ruusuvuori oli ottelussa vahvempi erin 7-6, 4-6, 6-3.

Ottelussa kumpikin pelaaja syötti todella korkealla tasolla, sillä avauserässä edettiin katkaisupeliin murroitta, toisessa erässä Humbert mursi kertaalleen suomalaisen syötön ja kolmannessa erässä Ruusuvuori nousi murron takaa erävoittoon.

Humbertin voitto oli Ruusuvuorelta kova suoritus, sillä ATP-rankingissa jo 20 parhaan joukkoon noussut ranskalainen voitti viime viikolla murskaavaan tyyliin Marseillen hallikisan. Ruusuvuorelle Humbert on ollut aina mieluinen vastus, sillä kohtaaminen oli miesten viides ja kaikki ovat menneet suomalaisen nimiin.

Torstain myöhäisillassa suomalainen saa kovan vastuksen, kun verkon toiselle puolelle astelee Saksan isokokoinen Jan-Lennard Struff. Struff on kovasyöttöinen pelaaja, jolle nurmi on paras alusta, mutta hallitenniskin sopii erinomaisesti. Struff kaatoi ensimmäisellä kierroksella Espanjan Alejandro Davidovich Fokinan, joka taipui Humbertille Marseillen turnauksen puolivälierässä kaadettuaan Ruusuvuoren toisella kierroksella.

Ruusuvuoren ottelu pelataan pääkentällä päivän viimeisenä otteluna. Herrojen aiempi kohtaaminen meni Struffille. Voittaja kohtaa puolivälierässä joko Puolan Hubert Hurkaczin tai Hollannin Tallon Griekspoorin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis