Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA:n tähtisikermä hiljensi Utah Jazzin – Lauri Markkasen joukkue lipsumassa vaaralliseen trendiin

Lauri Markkasen Utah Jazz hävisi Los angeles Lakersille NBA:ssa
AOP

Lauri Markkasen Utah Jazz taipui tähtiä vilisevälle Los Angeles Lakersille NBA:ssa korein 138-122.

Los Angeles Lakers tarjoili Lauri Markkasen edustamalle Utah Jazzille jo sen kolmannen perättäisen tappion. Lakers oli NBA:ssa viime yönä Suomen aikaa Utahia korein 138-122 parempi.

Lakers oli ottelussa ilman suurinta tähteään LeBron Jamesia, mutta leveyttä joukkueessa piisaa ilman Jamesiakin. Joukkueen toinen supertähti Anthony David paukutti 37 pistettä ja noukki 25 levypalloa. Rui Hachimura pussitti 36 pistettä ja Austin Reaves 22.

Utahin paras pistemies oli 18 pisteellä Collin Sexton. Markkanen tilastoi ottelussa 16 pistettä ja kahdeksan levypalloa.

Lakers karkasi lopullisesti ottelun kolmannen neljänneksen aikana, jolloin se johti ”parhaimmillaan” 19 pisteellä. Tätä eroa Jazz ei saanut enää kurottua kiinni.

Utah on tipahtanut nyt tappioputkensa myötä NBA:n läntisessä konferenssissa sijalle 11, eikä se siis enää ole kiinni edes pudotuspelien play-in paikassa. Joukkueen onkin käännettävä sen kurssi nopeasti, mikäli se toivoo vielä pudotuspelipaikasta taistella.

Markkanen ja kumppanit ovat tulessa heti ensi yönä uudestaan, kun joukkue kohtaa toisen kerran tällä viikolla Golden State Warriorsin. Warriors oli aiemmin tällä viikolla parempi, joten Utah lähtee ensi yönä hakemaan revanssia.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo