Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Utahin hurja heittopäivä ei riittänyt – Markkanen harmitteli: “Kova paikka hävitä näin niukasti”

Lauri Markkasen ja Utah Jazzin loppukiri ei riittänyt Golden State Warriorsia vastaan
AOP

Golden State Warriors lähetti Utah Jazzin NBA:n All Stars-tauolle neljän ottelun tappioputkessa.

Warriorsin supertähti Klay Thompson osoitti, että oli saanut eilisen heikon esityksen pyyhittyä mielestään ja mies pamauttikin taululle kauden parhaat pisteensä 35. Thompson ei ole aloittanut peliä penkiltä sitten tulokaskautensa vuonna 2012.

– Voit tehdä yhden kahdesta vaihtoehdosta: voit joko murjottaa tai voit mennä kentälle ja vastata. Mielestäni tein jälkimmäisen hyvin tänään, Thompson tuumi.

Thompsonista tuli ottelussa myös Warriorsin seurahistorian kuudes uran aikana 15,000 pistettä heittänyt pelaaja.

Jazz aloitti ottelun vahvasti ja erityisesti kolmen pisteen heitot keräsivät sille mukavan johdon ensimmäisellä neljänneksellä. Myös Warriorsille sattui kuitenkin hyvä heittopäivä ja joukkue upotti ensimmäiseen kahteen neljännekseen hurjat 84 pistettä.

Vierasjoukkue Warriors pääsi viimeiselle neljännekselle peräti 18 pisteen johdossa, joka suli kuitenkin nopeasti.

Muun muassa vaisusti pelin muuten pelannut Lauri Markkanen avusti Jazzin parilla tärkeällä kolmosella mukaan peliin. Suomalaisella oli mahdollisuus tuoda Jazz tasoihin ja venyttää peli lisäajalle viimeisillä sekunneilla, mutta tällä kertaa kolkki ei uponnut ja Jazzin oli hurjasta loppukiristä huolimatta tyytyminen 137-140 tappioon.

Markkanen heitti hitaan alun jälkeen ottelussa lopulta 20 pistettä. 11 näistä suomalainen pussitti viimeisellä neljänneksellä. Jazzin paras pistemies oli 35 pisteellä Collin Sexton.

– On aina kova paikka hävitä näin niukasti. Meillä on paljon töitä tehtävänä joukkueena ja yksilöinä, Markkanen harmitteli.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo