Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Esapekka Lapille uran toinen voitto MM-sarjassa! – Mies myönsi vaikean asian: “Vähän uskokin loppui”

Esapekka Lappi voitti Ruotsin MM-rallin
AOP

Yli kuuden vuoden pitkä ja tuskainenkin odotus uran toisesta MM-sarjan voitosta tuli Esapekka Lapin kohdalla päätökseen, kun mies juhli Ruotsin MM-rallin selvää voittoa.

Hyundain suomalaistähti Esapekka Lappi juhli sunnuntain päätteeksi Ruotsin MM-rallin voittoa. Osakilpailuvoitto on miehelle vasta tämän uran toinen ja edellisestä on jo useampi vuosi – se tuli vuonna 2017 Suomen rallista.

– Tuntuu helvetin hyvältä! Olen metsästänyt tätä toista voittoa jo jonkin aikaa. Haluaisin sanoa miljoona asiaa, mutta unohtaisin kuitenkin paljon. Iso kiitos tiimille ja perheelle, Lappi iloitsi voitostaan Rallit.fi -sivustolle.

Lappi kuitenkin myös myönsi, että usko meinasi miehellä hetkittäin viimeisen kuuden vuoden aikana loppua kesken, kun tämä uransa toista voittoa metsästi.

– Pitkä aika on mennyt. Ehkä joskus vähän uskokin loppui, ettei sitä varmaan tule, Lappi myönsi MTV Urheilulle.

Lappi sai ajaa koko sunnuntain ja oikeastaan lauantainkin aikalailla vain varmistellen, sillä miehen viikonlopun lähin haastaja, Takamoto Katsuta, ajoi ulos jo lauantaiaamuna. Lapin ero toiseksi ajaneeseen Elfyn Evansiin oli lopulta lähes 30 sekuntia.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

 

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Ralli