Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Italialaisilla nihkeä päivä Dohassa! – Supertähdet laulukuoroon tenniksen ATP-kisassa

Italian Lorenzo Musetti.
AOP

ATP-kiertueella käynnistyi Qatarissa Dohan ATP-turnaus. Turnauksessa on jaossa runsaasti palkintorahaa, joten kisa on äärimmäisen suosittu huippupelaajien keskuudessa. Tällä viikolla pelataan kolme eri ATP-turnausta ja näistä kaksi muuta on Etelä-Amerikassa. Dohan turnaus käynnistyi viidellä ensimmäisen kierroksen ottelulla maanantaina, mutta italialaisittain maanantai oli todella musta.

Dohan ATP-turnaus ei palvellut italialaista tennisyleisöä kovinkaan mairittelevasti. Turnauksen kaksi suurinta italialaistähteä eli Lorenzo Musetti ja Lorenzo Sonego kokivat tappiot heti ensimmäisellä kierroksella tylyllä tavalla.

Päivän ensimmäisessä ottelussa Sonego taipui suoraan kahdessa erässä Venäjän nousevalle tähdelle Pavel Kotoville. Kotov oli vahvempi 6-2, 7-5 -erin. Avauserässä venäläinen mursi välittömästi Sonegon kaksi ensimmäistä syöttöä ja marssi tyylikkääseen erävoittoon. Toisessa erässä Sonego karkasi murrolla edelle, mutta venäläinen käänsi 1-4 -tappioasemasta edukseen 7-5 -lukemin.

Toisessa kamppailussa ATP-rankingia 26 hallussaan pitävä turnauksen seitsemänneksi sijoitettu Musetti taipui Kiinan ykköspelaaja Zhizhen Zhagin käsittelyssä kahdessa erässä. Musetti piti ottelussa vain kertaalleen syöttönsä, kun Zhang oli vahvempi 6-2, 6-0 -erin. Zhang syötti ottelussa korkealla tasolla tykittäen seitsemän ässää ja saatuaan ykkösen ruutuun 77 prosentin varmuudella.

Kotov kohtaa toisella kierroksella turnauksessa kolmanneksi sijoitetun Ranskan Ugo Humbertin, joka voitti reilu viikko sitten Marseillen halliturnauksen ylivoimaisella tyylillä. Zhang odottaa vastusta Botic van de Zandschulpin ja Ranskan kokeneen Gael Monfilsin välisestä kamppailusta. Toisen kierroksen ottelut pelataan keskiviikon ja torstain aikana.

Dohan ATP-turnauksen ykkössijoitettu pelaaja on Venäjän Andrey Rublev, joka voitti tammikuussa Hong Kongin ATP-turnauksen. Kakkossijoitettu pelaaja on Venäjän Karen Khachanov. Neljänneksi on sijoitettu Kazakstanin Alexander Bublik, jolla on myös vyöllään ATP-turnausvoitto tältä vuodelta. Neljä kärkisijoitettua pelaajaa selvittivät tiensä suoraan toiselle kierrokselle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis