Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuoren huippuvireelle jatkoa! – Puolivälieriin Dohan ATP-turnauksessa

Emil Ruusuvuori Dohan ATP-turnauksessa.
AOP

ATP-kiertueella pelataan tällä viikolla kolmea turnausta. Qatarin suurkaupungissa Dohassa pelataan ATP-250 -tason kisaa, jossa on mukana suomalaistähti Emil Ruusuvuori. Ruusuvuori eteni Dohan turnauksessa puolivälieriin jo toisella viikolla putkeen. Viime viikolla suomalainen kärsi tappion puolivälierässä Rotterdamin ATP-500 -kisassa Dohasta vetäytyneelle Tallon Griekspoorille.

Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori on edennyt jo kolmatta kertaa tämän vuoden aikana ATP-kiertueella puolivälieriin. Ruusuvuori kaatoi Dohan ATP-turnauksen toisen kierroksen ottelussa Australian Christopher O’Connellin suoraan kahdessa erässä 6-3, 6-3 -lukemin.

Vuosi sitten Ruusuvuori taipui samalle australialaispelaajalle Dubain ATP-500 -kisassa, joka käydään ensi viikolla. Suomalainen jättää ensi viikon turnauksen väliin ja esiintyy seuraavan kerran Dohan jälkeen vasta maaliskuussa vuoden ensimmäisessä Masters-turnauksessa. Indian Wells käynnistyy Yhdysvaltain Kaliforniassa kuudes päivä maaliskuuta.

Ruusuvuori kohtaa turnauksen puolivälierässä torstaina Venäjän Karen Khachanovin. Turnauksessa kakkoseksi sijoitettu venäläispelaaja kaatoi omassa toisen kierroksen ottelussaan Unkarin nousevan kyvyn Fabian Marozsanin suoraan kahdessa erässä 6-4, 7-5 -lukemin. Khachanov nousi avauserässä 3-0 -tappioasemasta erävoittoon. Toisessa erässä Khachanov nappasi heti erän alkuun murron, mutta menetti syöttönsä ottelussa toistamiseen erän loppupuolella. Lopulta venäläinen vei kovan taistelun nimiinsä.

Turnauksessa puolivälieriin selvinneet pelaajat tienaavat 50 ATP-pistettä ja reilut 42 tuhatta dollaria palkintorahaa. Pääsy välieriin tietäisi sataa ATP-pistettä ja reilua 72 tuhannen dollarin palkintopottia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis