Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Karmea takaisku! – Espanjan tennistähti joutui keskeyttämään ATP-kiertueella: “Se tuntui pahalta”

Carlos Alcaraz joutui keskeyttämään Rion ATP-turnauksen loukkaantumisen takia
AOP

Carlos Alcaraz joutui keskeyttämään Rion ATP-turnauksen loukkaantumisen takia.

Tenniksen ATP-kiertueella pelataan tällä viikolla kolme turnausta. Monet maailman tähdet pelaavat tällä viikolla Dohassa Qatarin ATP-turnauksessa, missä mukana on myös Suomen Emil Ruusuvuori. Maailmanlistan kakkonen, Carlos Alcaraz, oli kuitenkin kehissä Rion ATP-turnauksessa.

Pitkään espanjalaistähti ei kuitenkaan ehtinyt kentällä avauskierroksen ottelussaan olla, sillä turnauksen ykkössijoitettu joutui keskeyttämään leikin ainoastaan kahden pelatun pelin jälkeen avauserässä.

Alcaraz nyrjäytti ikävän näköisesti nilkkansa heti ottelun ensimmäisessä pelissä. Espanjalainen palasi kentälle nilkka tukevasti teipattuna ja pystyi murtamaan Brasilian Thiago Monteiron syötön. Alcarazin liikkuminen oli kuitenkin tuskaisen näköistä ja mies joutui lopulta jättämään leikin kesken menetettyään oman syöttönsä. Monteiro eteni näin luovutusvoitolla seuraavalle kierrokselle.

– Se tuntui pahalta. Se oli ensimmäinen vaikutelma, jonka sain. Tunsin kipua, kun kaaduin, joten ajattelin, että olisi vaikeaa jatkaa pelaamista, jos minulla olisi edelleen näitä tunteita, Alcaraz totesi keskeytyksen jälkeen.

– Muutaman pisteen jälkeen se ei tuntunut paremmalta. Tunsin kipua. En pystynyt liikkumaan hyvin ja tiesin, että jatkaminen olisi mahdotonta. Ajattelin, että se vain pahenisi, jos jatkaisin pelaamista ja siksi päätin lopettaa.

Vielä ei olla saatu tarkempaa tietoa nyrjähdyksen vakavuudesta, mutta Alcaraz antoi toiveikkaat kommentit ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

– Fysioni ei usko, että vamma on liian vakava. En tiedä vielä, mutta huomenna testaamme nilkkaa ja näemme onko tilanne vakava vai ei, mies paljasti.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis