Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Otto Virtasella tie auki puolivälieriin! – Ranskan haastajaturnauksessa mieluisa vastustaja

Otto Virtanen Ranskan avoimien karsinnoissa.
AOP

ATP-kiertueella pelataan tällä viikolla kolmea turnausta. ATP-kiertueella on käynnissä myös kolme haastajakiertueen turnausta, joissa on mukana myös Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen. Virtanen pelaa Ranskan Paussa toisen kierroksen ottelun torstaina ja vastassa on kokenut ranskalaispelaaja, joka sopii Virtaselle tällä hetkellä erittäin hyvin.

ATP-listalla maanantaina sijalle 172 asettunut Suomen Otto Virtanen on edennyt ATP:n haastajakiertueella Ranskassa toiselle kierrokselle. Heikosti alkukauden esiintynyt Virtanen kaatoi tiistaina Ranskan Tristan Lamasinen ensimmäisen kierroksen ottelussa suoraan kahdessa erässä. Virtanen nousi avauserässä murron takaa 7-5 -voittoon ja vei toisen erän katkaisupelin jälkeen 7-6 -lukemin.

Virtanen kohtaa turnauksen toisella kierroksella myös ranskalaispelaajan, kun parhaimmillaan ATP-rankingissa 32 parhaan joukossa ollut kokenut Benoit Paire tulee vastaan. Paire kaatoi kahdessa erässä Iso-Britannian Jan Choinskin. Paire oli ottelussa vahvempi 6-4, 6-2 -lukemin. Avauserässä Paire mursi Choinskin syötön kertaalleen ja toisessa erässä kolmesti. Toisessa erässä Paire syötti todella hyvin. Paire menetti heti ensimmäisen syöttönsä johdettuaan jo 40-15, mutta loput syöttövuorot 34-vuotias tähtipelaaja vei nollille.

Pairen viimeiset vuodet ovat olleet vaikeita. Tämäkään kausi ei ole sujunut miehen parhaiden vuosien tasolla, sillä Paire on edennyt kertaalleen puolivälieriin haastajakiertueella ja se tapahtui Uudessa-Kaledoniassa tammikuun alussa. Silloin matka pysähtyi turnauksen voittaneeseen Ranskan Arthur Cazauxiin. Paire taipui myös Australian avointen karsintojen ensimmäisellä kierroksella 32-vuotiaalle Jules Marielle kahdessa erässä.

Paire voitti tammikuun lopulla Montpellierin ATP-turnauksen avauskierroksella kolmen erän taistelun Andy Murrayta vastaan, mutta hävisi Ranskan Harold Mayotille heti toisella kierroksella.

Virtasen ottelun voittaja kohtaa puolivälierässä joko kokeneen ranskalaisen Lucas Pouillen tai Syyrian Hazem Nawin, joka kaatoi kolmessa erässä Ranskan Arthur Rinderknechin avauskierroksella. Naw on ATP-rankingissa sijalla 358 ja Pouille sijalla 305.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis