Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lauri Markkasen Utah Jazz suli täysin NBA:ssa – Tappioputki sai jatkoa

Lauri Markkasen ponnistelut eivät Utah Jazzille riittäneet Charlotte Hornetsia vastaan
AOP

Lauri Markkanen oli joukkueensa pistekuningas NBA:ssä, kun Utah Jazz taipui Charlotte Hornetsille.

NBA:ssa palattiin viime yönä All Stars -tauon jälkeen taas normaaliin runkosarjaohjelmaan.

Myös Suomen koripallotähti Lauri Markkanen oli kotiutunut Indianapolisin tähdistöviikonlopusta ja palasi Utah Jazzin kanssa tositoimiin Charlotte Hornetsia vastaan viime yönä Suomen aikaa.

Markkanen oli joukkueensa pistekuningas ja heitti 21 pistettä. Lisäksi mies kahmi yhdeksän levypalloa ja antoi kuusi koriin johtanutta syöttöä. Suomalaisen urakoinnista huolimatta Utah taipui lopulta luvuin 107-115.

Jazz oli hyvin koko ottelun mukana taistelussa, mutta viimeisellä neljänneksellä siltä alkoi loppua koneesta bensa ja Charlotte kiri rinnalle ja paineli ohi. Tappio on Jazzille jo viides perättäinen, kun Hornets puolestaan venytti oman voittoputkensa jo neljään.

Hornets oli erityisesti kolmosen viivan takaa todella tehokas ja joukkue upottikin 42:sta kolmen pisteen heitostaan lopulta 20.

Utahin kokoonpano on kokenut hieman muutoksia sen jälkeen, kun seura luopui kolmesta vakiopelaajastaan Kelly Olynykista, Ochai Agbajista sekä Simone Fontecchiosta. Nuoret pelaajat ovat saaneet sittemmin Jazzissa enemmän vastuuta ja näytön paikkoja. Tulokkaat Keyonte George sekä Taylor Hendricks hyödynsivät tilaisuutensa komeasti ja heittivät pisteet 16 ja 12.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo