Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Otto Virtaselle makea voitto! – Ranskassa tie vei puolivälieriin

Otto Virtanen valloitti Lillen Challenger turnauksen.
AOP

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen pelaa erinomaista viikkoa tenniksen haastajakiertueella. Virtanen on selvittänyt tiensä jälleen kahdeksan parhaan joukkoon Ranskassa pelattavassa turnauksessa.

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen kaatoi torstaina kokeneen ranskalaispelaaja Benoit Pairen Paun haastajakiertueen turnauksessa. Virtanen oli ottelussa vahvempi tylysti 6-0, 7-6 -erin ja kohtaa puolivälierässä perjantaina kokeneen ranskalaisen Lucas Pouillen. Pouille kaatoi Syyrian Hazem Nawin Virtasen tavoin kahdessa erässä. Pouille oli vahvempi 6-4, 6-3 -erin.

Virtanen pelasi ottelussa vahvasti, sillä suomalainen voitti kaikki 12 pistettä avauserässä omalla syötöllään ja käytti yhteensä kymmenestä murtopallosta kolme. Toisessa erässä Virtanen karkasi murrolla johtoon, mutta menetti tämän jälkeen kahdesti putkeen syöttönsä. Suomalainen onnistui kuitenkin murtamaan takaisin ja erässä edettiin katkaisupeliin. Katkaisupelissä Virtanen oli vahvempi 7-3 -numeroin, vaikka jäi heti minimurron jälkeen.

Suomalainen kohtaa mahdollisessa välierässä lauantaina joko turnauksen kolmanneksi sijoitetun Yhdysvaltain Brandon Nakashiman tai Italian Mattia Belluccin. Bellucci on hoitanut kaksi ensimmäistä otteluaan ranskalaisia vastaan suoraan kahdessa erässä. Nakashima on edennyt turnauksessa myös ilman erätappioita.

Nakashima on ainut sijoitettu pelaaja, joka on vielä turnauksessa mukana. Paun turnauksen voittajalle on luvassa huima 125 ATP-pisteen potti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis