Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Uncategorized

Niko Anttola pesi kaikki Suomen Cupissa! – Ennakkosuosikki Iivo Niskanen jätettiin tylysti mitaleilta

Niko Anttola voitti vapaan 12 kilometrin kisan Suomen Cupissa Kuopiossa
AOP

Iivo Niskasen vauhti ei riittänyt kärkikolmikkoon Kuopiossa Suomen Cupissa.

Suomen Cupissa saatiin Kuopiossa miesten 12 kilometrin perinteisen hiihtotavan kisassa tiukka taistelu aikaan. Kovinta vauhtia piti lopulta Niko Anttola, mutta Arsi Ruuskanen pisti tiukasti kampoihin loppuun saakka. Päivän kolmas oli Lauri Lepistö.

Ruuskanen oli alun väliajoissa hyvässä vauhdissa, mutta Anttola pysty kiristämään vauhtia loppua kohden ja juhli maalissa lopulta 4,2 sekunnin erolla voittoa.

– Oli kyllä yllättävän hyvä kulku tänään, Anttola iloitsi kisan jälkeen Ylen haastattelussa.

– Ajattelin, etten lähde ihan mitään yltiöpäistä vauhtia. Tarkoitus oli, että pystyisi mahdollisimman tasaisia kierroksia vetää, mies avasi vauhdinjaostaan.

Selvänä ykkössuosikkina päivän kisaan lähtenyt Iivo Niskanen, jätettiin lopulta tylysti kokonaan palkintokorokkeen ulkopuolelle. Niskanen oli päivän neljäs ja jäi Anttolalle 14,5 sekuntia. Kolmossijasta Niskanen jäi hieman alle sekunnin.

– Vähän erikoinen kisa oli tänään, odotin parempaa. Tiukkaa sekuntipeliä, minusta ei tänään ollut haastajaa, Niskasen ei auttanut kuin myöntää maalissa.

Mies on sunnuntaina vielä Suomen Cupissa mukana perinteisen viestissä, mutta suuntasi katseensa myös jo ensi viikon Lahden maailmancupiin.

– Ensi viikolla yritetään kirkastaa alkukauden kulkua ja toivottavasti silloin olisi kulku kohdillaan, Niskanen ennakoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Uncategorized