Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Argentiinalainen finaali Riossa! – Pamahtaako tenniksessä jättipaukku?

Argentiinan Mariano Navone selvitti tiensä Rio de Janeiron ATP-turnauksen loppuotteluun.
AOP

Brasilian suurkaupunki Rio de Janeirossa pelataan ensimmäistä massakenttäkauden ATP-500 -tason turnausta. Sunnuntaina Suomen aikaa pelattavassa loppuottelussa nähdään kaksi argentiinalaista huippupelaajaa. Toinen finalisti on jättimäinen yllättäjä, joka selvitti tiensä turnauksen pääsarjaan karsintojen kautta.

ATP-kiertueella on tällä viikolla pelattu kolmea turnausta. ATP-kiertueen tämän viikon viimeinen loppuottelu pelataan Rio de Janeirossa, kun ATP-500 -tason turnauksen loppuottelussa kohtaavat Argentiinan ATP-listan 30 sijalla oleva Sebastian Baez sekä tämän maanmies Mariano Navone. Navone oli ennen turnausta sijalla 113, mutta tulee nousemaan ATP-rankingissa merkittävästi kävi sunnuntain loppuottelussa miten tahansa.

Turnauksessa viidenneksi sijoitettu Baez on pelannut vahvan turnauksen. Ensimmäisellä kierroksella kaatui Ranskan Corentin Moutet ja toisella kierroksella maanmies Facundo Diaz Acosta, joka menestyi viime viikolla Buenos Airesissa erinomaisesti voittamalla kisan loppuottelussa Nicolas Jarryn. Puolivälierässä Baez kohtasi Brasilian Thiago Monteiron ja vei ottelun kolmessa erässä. Baez oli päätöserää jo murrolla perässä. Välierässä Baez kaatoi Argentiinan ykköspelaaja Francisco Cerundolon suoraan kahdessa erässä 7-5, 6-0 -lukemin.

22-vuotiaan Navonen alkuvuosi on ollut vahva. Navone eteni Buenos Airesin haastajaturnauksessa tammikuussa loppuotteluun tiputtuaan Australian avointen karsintojen ensimmäisellä kierroksella Kroatian Dino Prizmicille.

Tätä seurasi tappio Uruguayn Punta Del Esten haastajaturnauksen ensimmäisellä kierroksella ja Cordoban ATP-turnauksen ensimmäisellä kierroksella. Navone selvitti tiensä Buenos Airesin ATP-turnaukseen pääsarjaan karsintojen kautta, mutta taipui Italian Luciano Darderille kahdessa erässä. Darderi oli voittanut Cordoban kisan viikkoa aiemmin, mutta Buenos Airesissa matka pysähtyi toiselle kierrokselle Baezia vastaan.

Tällä viikolla Rio de Janeirossa Navone hoiti karsintaottelut helposti. Viikolla argentiinalainen on kaatanut nuoren brasilialaisen yllättäjän Joao Fonsecan puolivälierässä ja turnauksen hallitsevan mestarin Cameron Norrien välierässä. Norrieta vastaan Navone syötti erinomaisesti ja antoi vain neljä murtopalloa. Navone mursi Norrien syötön yhteensä viisi kertaa 6-4, 6-2 -lukemiin päättyneessä ottelussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis